• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poslednja slobodna mesta za prolećna putovanja po sniženim cenama + FIRST MINUTE popusti za letnje odmore

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ključ sreće krije se u iskustvima, ne u materijalnim stvarima, kažu neka istraživanja. A najlepša iskustva su ona sa putovanja!

  • 1
Viva Travel

Foto: Promo/ Viva travel

Kako nam se bliže Uskrs i Praznik rada, sve je veća potražnja za evropskim gradovima koji se inače i najviše posećuju u ovo doba godine.

Istraživali smo koje destinacije su najtraženije za prolećne praznike, a agencija "Viva travel" preporučuje neke od atraktivnih i to sa aktuelnim last minute cenama.

Autobuski aranžmani za praznike:

Pariz // 9 dana - 12.04……339€

Beč // 6 dana - 13.04……169€

Solun // 5 dana - 14.04……129€

Rim // 6 dana - 13.04……239€

Milano // 6 dana - 13.04……159€

Severna Italija // 5 dana - 14.04……109€

Provansa // 7 dana - 27.04……339€

Sultan Ahmedova džamija, Turska, Istanbul

Foto: Shutterstock

Do omiljene evropske metropole možete naravno doći i avionom. LAST MINUTE ponudu od 389 evra ima avionski paket aranžman od 5 dana za Istanbul, a polazak je zakazan za 15. april. Osim što se ubraja u jedan od najlepših gradova na svetu, bićete u prilici da posetite jedini grad koji se nalazi na dva kontinenta.

More, sunce, rajska plaža i to u aprilu! Sve staje u jednu reč – HURGADA.

Agencija "Viva travel" je organizovala DIREKTNE ČARTER LETOVE sa polascima: 16.04. // 23.04. // 30.04. U pitanju su paket aranžmani od 8 dana po ceni od 599 evra. U cenu su uključeni prevoz, avio takse, transferi, smeštaj u hotelima all inclusive usluge.

Niz lepih dana uživanja na moru ne treba prekidati, pa se ponuda letnjih paketa nastavlja sve do septembra. Prve smene za HURGADU startuju od 13. juna, na 11 i 12 dana, a cena paketa po osobi se kreće od 602 evra. Većina hotela obezbeđuje gratis smeštaj za dvoje dece.

Viva Travel

Foto: Promo/ Viva travel

Sjajan odmor u društvu svoje porodice garantuju vam brojni hotelski kompleksi širom antalijske i egejske regije. Najniža cena je 196 evra za boravak na 10 noćenja uz autobuski prevoz ili od 369 evra za boravak na 7 noćenja uz avionski prevoz. Čarter letovi organizovani su za Alanju, Antaliju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Marmaris, Bodrum. Turska kao letnja destinacija ostaje i ove sezone pri vrhu prema interesovanjima putnika, jer se kvalitet usluga hotela i gostoprimstvo turskih domaćina ne zaboravlja tek tako.

Grčka je tradicionalno omiljena letnja destinacija srpskih turista. Iskoristite produžene FIRST MINUTE ponude i popuste do 30. aprila. Agencija "Viva travel" odobrava 7% popusta na autobuske aranžmane i one uz sopstveni prevoz, dok su avionski aranžmani za Grčku na popustu od 5%.

Kako agencija uvek brine o svojim vernim putnicima, pripremila je i "osveženje" u vidu diretnih letova za italijanska magična mesta – Sorento i Napulj.

NAPULJ // 4 dana – 19.5….515€

SORENTO // 4 dana – 29.5….599€

Za sve informacije o putovanjima i rezervacijama obratite se agenciji "Viva travel" na office@vivatravel.rs i na adresi Krunska 48 u Beogradu.

www.vivatravel.rs

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari