• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Provedite Uskrs na Zlatiboru, uz fantastičnu porodičnu ponudu hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rezervišite odmor na vreme, po specijalnim uslovima i uz popust od čak 20%

  • 1
Zlatibor Mountain Resort & Spa Foto: Promo/ Srećko Milosavljević

Jedan od najlepših i najšarenijih hrišćanskih praznika je pred nama. Ukoliko još niste odlučili gde ćete provesti Uskrs, predlažemo Vam da posetite čuvenu "zlatnu planinu".

Poznato je da je Zlatibor, zbog fantastične klime, sadržaja i blizine, postao omiljena destinacija za porodični odmor, atraktivna tokom cele godine. Ipak, proleće ima neku posebnu draž i za mnoge je upravo ovo godišnje doba najbolje vreme za boravak na zlatnoj planini.

Luksuzni hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa je, specijalno za period vaskršnjih praznika, pripremio ponudu za nezaboravan odmor cele porodice. Planinski rizort, kategorizacije pet zvezdica, smešten uz Kraljev trg i zlatiborsko jezero, obradovaće goste različitim aktivnostima i sadržajima, koji će ovogodišnji praznik učiniti zaista posebnim. Najmlađi će imati priliku da uživaju u svakodnevnim predstavama i animacijama, a na Veliki petak ih očekuje kreativna radionica koja neguje tradiciju ukrašavanja jaja. Za to vreme, odrasli će uživati u spa ritualima luksuznog Magnesium Wellness & Spa centra, u kuglanju, ili poznatoj predstavi "Scene iz bračnog života", koja je osvojila srca publike širom regiona.

Ovo su samo neka od iznenađenja koja Vas očekuju za vreme uskršnjih praznika u hotelu Zlatibor Mountain Resort & Spa. Iskoristite priliku i rezervišite svoj odmor po specijalnoj ceni, uz 20% popusta! Više detalja o ponudi možete pronaći na sajtu hotela ili pozivom na broj telefona recepcije: 031 31 50 500.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Kornelija

    6. april 2023. | 16:19

    Pobogu brate kakav uskrs mi srbi slavimo VASKRS.

    Podelite komentar