• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi maj na obroncima Zlatibora – Pogledajte ponudu luksuznog hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste planirali da i ove godine za Prvi maj odete kod prijatelja, ili napravite roštilj u dvorištu i ostanete kod kuće? Vreme je da višegodišnju rutinu zamenite odlaskom na neku drugu destinaciju

  • 0
Zlatibor Foto: Promo/ Andrej Nihil

Zlatibor je udaljen samo dva sata i trideset minuta od Beograda, oko tri sata od Novog Sada i isto toliko od Sarajeva i to ga čini idealnim za produženi vikend ili kraći praznični odmor. Ovo, naravno, nije jedina stvar koja ovu planinu preporučuje kao savršeno mesto za beg od gradske gužve. Pored lokacije, izdvaja se neverovatno povoljna klima, optimalna nadmorska visina, prirodni resursi, ali i različiti sadržaji i atrakcije.

Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa je svojim sadržajima, lokacijom, enterijerom i kvalitetom usluge zadobio poverenje turista širom regiona, a njihove specijalne ponude pružaju baš ono što Vam je potrebno. Prvomajski paket koji su pripremili za ovogodišnji praznik predstavlja najbolji mogući spoj aktivnosti u prirodi i vrhunskih hotelskih sadržaja, svojstvenih luksuznom rizortu kategorizacije pet zvezdica. Posebno je značajno da pomenemo da je cena paketa u ovom trenutku 20% niža, tako da Vam savetujemo da iskoristite priliku i rezervišete svoj praznični odmor!

Kada su u pitanju aktivnosti na otvorenom, možete da očekujete pravu prolećnu avanturu, koja podrazumeva izlet do Stopića pećine i vodopada u Gostilju, uz ručak u vodopadskom krajoliku, odlazak u Dino ili Avantura park, kao i kreativne radionice za najmlađe. Po povratku u hotel očekuje Vas nezaboravno spa iskustvo u luksuznom Magnesium Wellness & Spa centru, večernja zabava u Bowling centru i još mnogo toga.

Ovo je, naravno, samo delić onoga što Vam je hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa za predstojeće praznike pripremio. Više detalja o samoj ponudi možete pronaći na sajtu hotela ili pozivom recepcije na broj: +381 31 31 50 500.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja