• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

PROVEDITE PRVOMAJSKI VIKEND U SRPSKOJ TOSKANI: Promotivne cene odmora za sva čula

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskoristite akcijske cene

  • 1
Alexander Resort Foto: Promo/ Hotel Alexander Resort

Iskoristite akcijske cene i rezervišite paket za parove ili porodicu sa detetom u Hotelu Alexander Resort , uz neograničenu prvomajsku zakusku, roštilj na otvorenom, spa i doručak za samo 99 evra!

Srpska Toskana na obroncima planine Kosmaj svojim posetiocima nudi potpuno autentično iskustvo koje nećete doživeti ni u jednom kraju Srbije.

Ova prelepa oblast južno od Beograda obliluje slikovitim brežuljcima, bujnom vegetacijom, i sigurno je da ćete nakon posete ostati očarani ovim delom Srbije. Zelenu planinu Šumadije, Kosmaj, i okolni predeo zovu srpskom Toskanom zbog sličnosti sa istoimenom italijanskom regijom.

Usred ovog raja, na obroncima Kosmaja, nalazi se Hotel Alexander resort. Na svega 40 minuta vožnje od Beograda naići ćete na oazu mira i relaksacije, baš na mestu gde se spajaju vazdušne struje sa Karpata i Mediterana, formirajući jedinstvenu ružu vetrova.

Alexander Resort Foto: Promo/ Hotel Alexander Resort

Alexander resort savršen je za sve one koji žele da uživaju u prirodi, vrhunskom smeštaju i gastronomiji. Poznat po porodičnoj atmosferi, i ocenjen čistom desetkom od strane porodica sa decom, za prvomajske praznike Alexander resort nudi noćenje sa doručkom za dvoje, uz besplatan boravak deteta do 7 godina , neograničeni roštilj u bašti hotela i masaže u spa centru u pola cene -po promotivnoj ceni od 99 evra.

Destinacija za opuštanje - Wellness vikend

Hotel poseduje 74 komforne, prostrane i udobne sobe i apartmane koji će vam pružiti nezaboravan boravak.

U restoranu čiji je kapacitet 70 sedećih mesta možete probati različite ukusne specijalitete domaće i mediteranske kuhinje, koja pripremaju vrhunski kuvari. Za savršen boravak, tu je i niz sadržaja za odmor i zabavu: otvoreni i zatvoreni bazen, a od ovog proleća ćete moći da uživate u wellness i spa centru sa saunama, turskim kupatilom, slanom sobom, teretanom.

Za ljubitelje aktivnog odmora tu su aktivnosti u prirodi, poput pešačenja, planinarenja, biciklizma i ture obilaska okolnih manastira i vodopada u organizaciji hotela, kao i jahanje konja po obroncima Kosmaja takođe u režiji Aleksandar Resorta.

Hotel nudi i mogućnost organizovanja korporativnih događaja, jer poseduje čak pet modernih konferencijskih sala kapaciteta 150 gostiju, opremljenih sa svim potrebnim tehničkim uređajima, što ih čini idealnim za organizaciju poslovnih skupova i team buildinga.

Ukoliko tražite mir, prirodu, vrhunski smeštaj i gastronomiju, mesto za okupljanje i rad sa kolegama ili pak oporavak uz medicinsku negu, Alexander Resort je vaša idealna destinacija.

Za sve informacije i rezervacije, kontaktirajte hotel na broj telefona 011/6979104 ili putem e-maila recepcija@alexanderville.com. Ovde ćete se osećati kao kod kuće.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Vlada

    26. april 2023. | 19:29

    Onronci Kosđaja su prelijepi i nrazumijem uopste poredjenjem i spominjanje tudjih toponima Hvalite nase i poredite sa drugim

    Podelite komentar