• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gde se kupati u maju? All inclusive usluga + Gratis smeštaj za decu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najprijatnije leto u Egiptu je na snazi

  • 0
plaža ležaljka Foto: Pixabay

Najprijatnije leto u Egiptu je na snazi, zato je maj idealan period da posetite Hurgadu, veliki turistički centar na zapadnoj obali Crvenog mora.

Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama uživanje u restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.

Kako nam javljaju, agencija Viva Travel je organizovala direktne čarter letove za polaske u maju, a nekoliko hotela iz ponude imaju i više nego povoljne cene jer je i ultra last minute ponuda na snazi sa popustom i do 200€ po osobi u terminu od 07. do 14. maja.

Svi hoteli pružaju all inclusive uslugu, na bazi 7 noći, a mi izdvajamo neke iz ponude:

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT 4* = 619€ 419€ ALL

MINAMARK RESORT & SPA 4* = 665€ 545€ ALL

MARLIN INN AZUR RESORT 4* = 649€ 555€ ALL

SEA GULL 4* = 705€ 555€ ALL

CARIBBEAN WORLD RESORT 5* = 799€ 649€ ALL

SWISS INN HURGHADA RESORT 5* = 819€ 675€ ALL

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

King Tut Aqua Park Beach Resort 4* - GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo do 6 god.) hotel je udaljen oko 3km od centra i oko 8k od aerodroma u Hurgadi. Hotel u ponudi ima 5 bazena i nekoliko restorana i barova. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji. Za decu tu su animacija, mini disko, igralište, bazen, dečiji klub, mini zoo. Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulaskom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste. Cena po osobi je 419€ za polazak 07.05, 7 noći.

Sea Gull 4* - GRATIS smeštaj za dvoje dece (prvo dete do 13 godina, drugo do 6 god.) Najtraženiji hotel je lociran na peščanoj obali Crvenog mora, nudi tačno ono što Vam treba. Hotel se nalazi u centru Hurgade - Sakali, na obali mora. Sastoji se iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, restoran i plažu i raznovrstan sadržaj za decu. Cena po osobi je 555€ za polazak 07.05. na 7 noći.

Caribbean World Resort 5* GRATIS smeštaj za dvoje dece ( prvo dete do 14 godina i drugo dete do 6 godina ) - hotel de luxe kategorije smešten na samoj peščanoj plaži površine od 140.000m² u Soma bay-u. Uređen je u duhu Kariba, a svaka soba ima pogled na more i peščane plaže. Gosti hotela besplatno koriste ležaljke i suncobrane u okviru privatne peščane plaže. Cena smeštaja za 7 noći je 649€ za polazak 07.05.

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Vaše leto može da počne!

Za sva pitanja i informacije u vezi aranžmana, aktuelnih popusta i rezervacija možete se obratiti na adresu agencije "Viva travel" – Krunska 48 u Beogradu (011/78 52 800) ili putem zvanične internet prezentacije www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja