• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

ZA LJUBITELJE TRADICIONALNOG LUKSUZA: Odličan hotel iz svetski poznatog lanca - Titanic Mardan Palace 5*

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od nedavno član poznate grupacije hotela Titanic, postao je član vredan preporuke i svake pohvale

  • 2
Hotel Titanic Mardan

Foto: Promo/ 1A Travel

Hotel Titanic Mardan Palace 5* otvoren je 2009. godine, a renoviran 2019. godine. Naizgled nepregledan prostor na kom se nalazi resort, na elegantan način spaja mediteransku atmosferu sa otomanskom arhitekturom i fantastičnim prirodnim lepotama. Oduševiće vas kako se u izgledu hotela uočavaju palata, most Galata, Maiden toranj i Kuleli zdanje iz Istanbula.

Resort je namenjen onima koji izuzetno cene i uživaju u luksuzu, jer Titanic Mardan Palace 5* se slobodno može nazvati najelitnijim na Mediteranu. Udaljen je samo 15 km od aerodroma i 25 km od centra Antalije.

Plaža hotela je peskovita, a ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju dodatno gostima hotela. Na plaži se gosti mogu zabaviti laganom rekreacijom poput odbojke na pesku, ali puno više animacija očekuje one koji se odluče za rezervaciju ovog hotela. Počev od teniskih terena i terena za skvoš i badminton, preko kuglane i stonog tenisa, pa sve do golf terena koje je dizajnirao najbolji golfer svih vremena Džek Niklaus. Ovaj hotel je istinski raj za profesionalne sportiste, kojima je potreban aktivan odmor, jer je opremljen baš prema njihovim potrebama – sportska sauna, fitnes centar, čak i profesionalni fudbalski teren.

Titanic Mardan Palace 5* raspolaže brojnim, različitim tipovima soba, koje će pokriti sve varijacije putnika. Svaka od smeštajnih jedinica je opremljena tušem/kadom, mini barom (koji se dopunjava dnevno), satelitskom TV, fenom, sefom, balkonom i Wi-Fi internetom. Usluga u hotelu je All Inclusive, a podrazumeva uobičajeno: samoposluživanje i izbor između više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak i večera, kao i brojne užine i naravno lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Osim glavnog, hotel raspolaže i sa 7 a la carte restorana, 20-ak barova i dve poslastičarnice. Tu je i vinarija hotela, sa najekskluzivnijim vinima iz celog sveta, koja se uz prethodnu rezervaciju i doplatu, može posetiti i tamo degustirati sjajna vina.

Posebna atrakcija hotela Titanic Mardan Palace 5* jeste izuzetno velik i raskošan akva park, Aquatic Adventures Park sa vodopadima, fontanama i velelepnim bazenom. Na kraju, najslađe, izvanredan Fitness i spa centar, opet dizajniran od strane renomiranog stručnjaka u toj oblasti, Klafs – uvešće vas u svet opuštanja i potpune uživancije kroz aromaterapije, saune, slana kupatila i razne druge blagodeti bogatog spa programa. Predug spisak za nabrajanje, ali nikako za isprobavanje.

U ponudi agencije 1 A Travel su i mnogi drugi hoteli u Antaliji, kao i drugim mestima duž obale Turske. Tu je i bogata ponuda hotela u Hurgadi, kao i svake godine do sada. Od novih destinacija u ponudi, ističemo i Tunis ali i Maltu. Za dodatna pitanja i informacije nam se možete obratiti putem telefona call centra 011 655 78 00, ali i napraviti online rezervaciju na sajtu.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Mama predskolca

    28. maj 2023. | 15:06

    Idealno za ove sto imaju platu 5000e mesecno.

    Podelite komentar

  • Daca

    28. maj 2023. | 15:54

    Hotel Titanic Mardan, gde je to u Turskoj ili...?

    Podelite komentar