• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Letovanje uz popuste – I ušteda i odmor!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je Srbiju zahvatio hladniji talas koji nam je doneo više kiše nego što očekujemo u ovo doba godine, ipak nas ne sprečava da planiramo letnji godišnji odmor i "lovimo" najpovoljnije ponude turističkih agencija

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Istraživali smo i pronašli destinacije idealne za odmor, a pogodne za srpski džep.

Ponuda je raznolika i široka, Grčka, Italija, Turska ili Egipat su destinacije koje su sigurno najtraženije i ove letnje sezone. U turističkoj agaenciji "Viva travel" će vam pomoći da izaberete letovalište baš po vašoj meri, a sve aranžmane možete i online rezervisati putem sajta www.vivatravel.rs.

Izdvajamo iz njihove ponude neke od atraktivnijih avionskih aranžmana:

KRF Polazak 23.06. / 10 noćenja

Hotel VICTORIA HILL 3* - mali porodični hotel, koji se nalazi u centralnom delu Dasije (70 m od centra), ušuškan u zelenilo i zaklonjen od buke i galame.

SKIJATOSPolazak 22.06. / 10 noćenja

Na cenu se odobrava i popust od 7% po osobi. Broj mesta je ograničen, zato treba što pre reagovati.

KEFALONIJAPolazak 20.06. / 10 noćenja

Na cenu se odobrava i popust od 20% po osobi. Za decu u trokrevetnim I četvorokrevetnim apartmanima omogućen je besplatan smeštaj. Na sve smene za ovo predivno grčko ostrvo odobren je popust od 5%.

Mikonos Foto: Freepik

Ostrva u Grčkoj su uvek primamljiva i egzotična, ali Sicilija je nešto što se dugo pamti i prepričava. Aktuelna je Last minute ponuda za polaske 23.06. i 30.06.

SicilijaPolazak 26.06. – AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 11 noći

Cena od 739€ po osobi

Sicilija - Polazak 30.06. - AVION + TRANSFER + SMEŠTAJ, 7 noći

Cena od 599€ po osobi

Porodice sa decom se najčešće opredeljuju za autobuski ili sopstveni prevoz kada žele odmor u Grčkoj. U agenciji "Viva travel" i za takve aranžmane postoje specijalne ponude.

Za poluostrvo Halkidiki odobren je popust od 20%. Za Hanioti, Kaliteu, Pefkohori, Polihrono i Neos Marmaras postoje aranžmani na 10 noćenja sa polaskom 18.06. Najniža cena aranžmana je 112 evra po osobi.

porodica na plaži Foto: Freepik

Među traženim letnjima destinacijama ove sezone 2023. nalaze se naravno i turska letovališta antalijske i egejske regije. Avionski ranžmani na 7, 10 i 11 noćenja – Alanja, Antalija, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum, Marmaris.

Najpoznatije letovalište na Crvenom moru privlači pažnju tokom cele godine. All inclusive aranžmane na 10 noćenja u Hurgadi sa sniženim cenama možete rezervisati za polazak 04.07. Popusti su odobreni i do 70 evra po osobi.

Hotelski smeštaj po Last minute cenama:

LE PACHA 3* = 695€

KING TUT AQUA PARK BEACH RESORT 4* = 729€

ZYA REGINA RESORT 4* = 769€

SEA GULL 4* = 835€

CARIBBEAN WORLD RESORT 5* = 965€

SWISS INN HURGHADA RESORT 5* = 1015€

Ukoliko spadate u grupu turista koji preferiraju obilaske evropskih metropola tokom leta, onda je topla preporuka Last minute ponuda za čarobni Istanbul čiji polazak je zakazan za 24.06. (avionski paket aranžman na 4 dana po ceni od 349 evra) ili za Rim, sa polaskom 15.06. (avionski paket aranžman na 4 dana po ceni od 499 evra).

Sve informacije o aranžmanima možete naći u poslovnici agencije "Viva travel" – Krunska 48 ili na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja