• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Visoka sezona, niske cene! LAST MINUTE PONUDE

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne čekajte previše, trenutak je da iskoristite sve aktuelne pogodnosti letnjih ponuda i priuštite sebi odmor za pamćenje

  • 0
Foto: Freepik

U jeku turističke sezone obično su cene letovanja dosta više nego u maju i junu. Međutim, možete već danas pronaći vrlo povoljne paket aranžmane u agenciji "Viva Travel".

Kako Grčka već godinama prednjači kao najtraženija destinacija, izdvajamo za vas najatraktivnije ponude mnogih grčkih letovališta sa polascima u julu.

Već 21.07. uputite se ka Stavrosu, Nea Vrasni ili Asprovaliti jer paket aranžman koji uključuje autobuski prevoz i smeštaj od 10 noćenja ima specijalnu ponudu a to je GRATIS smeštaj za decu do 12 godina. Ova živopisna mesta, udaljena na oko 70 km od Soluna, povezuje duga peščana plaža. Cena po osobi je od 249 evra.

Ukoliko preferirate avionski prevoz, slobodnih mesta ima za polazak 21.07. i jedinstveno grčko ostrvo Kefaloniju. Najniža cena paket aranžmana je 299 evra, a specijalna ponuda odnosi se na Vilu Tzakis, za koju je odobren popust od čak 260 evra po osobi.

Naravno, nezaobilazna ostrva u letnjoj ponudi su Skijatos i Krf. Sigurno ćete pronaći destinaciju koja najviše prija vašem senzibilitetu.

Ostrvo Kefalonija, Jonska ostrva, Grčka Foto: Pixabay/NinasCreativeCorner

Polazak 25.07. je rezervisan za Pargu, Lefkadu ili Sivotu. Trenutno je aktuelan popust od 20% kao i specijalna ponuda – GRATIS smeštaj za decu do 12 godina. Najniža cena autobuskog paket aranžmana po osobi je 240 evra.

Polazak 28.07. je rezervisan za regiju Halkidiki. Nalazi se na samo sat vremena južno od grada Soluna, a uz svoju umerenu i prijatnu klimu, bogatu vegetaciju, glasi za istinski prirodni raj.

Svako od njenih već poznatih poluostrva – Kasandra, Sitonija i Atos, je posebna priča za sebe, podjednako atraktivna našim turistima za letovanje već godinama unazad.

Halkidiki Foto: Freepik

Hanioti / autobus / 10 noći = od 214€

Kalitea / autobus / 10 noći = od 231€

Neos Marmaras / 10 noći = od 228€

Pefkohori / autobus / 10 noći = od 217€

Polihrono / autobus / 10 noći = od 284€
Za sve informacije o putovanjima i rezervacijama obratite se agenciji "Viva Travel" na office@vivatravel.rs i na adresi Krunska 48 u Beogradu. www.vivatravel.rs

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja