• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve Last minute ponude za vaš savršen odmor u avgustu i septembru

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne propustite najbolji period za odmor na moru i to po sniženim cenama aranžmana

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Vama koji još niste otišli na svoje letovanje jer čekate poslednji trenutak za najpovoljnije ponude, poručujemo da se ukazala priika da jednu takvu i ugrabite. Ovo su najtraženije destinacije u Grčkoj i Italiji i Egiptu po takozvanim Last minute cenama.

Pri vrhu liste potražnje nalaze se grčka letovališta koja su "najudobnijia" za porodice. Strimonikos zaliv u severnom delu Grčke, poznat je po popularnim mestima za odmor - Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna. Veoma su posećena od strane srpskih turista, stoga radnici u mnogim lokalima i ugostiteljskim objektima dobro znaju srpski jezik. Plaže su široke, pesak mekan, a cene znatno niže u odnosu na druga grčka letovališta. Ukoliko ste već spremni, još malo mesta ostalo je za polazak 20.08. (autobuski aranžman).

Najčešći izbor mladih ili bar onih koji se tako osećaju je poluostrvo Halkidiki. Bilo da želite da se izležavate na plaži, uživate u noćnim izlascima, ili istražujete poluostrvo, Halkidiki će svakako zadovoljiti sve vaše potrebe. I za čuvena letovališta poput Pefkohorija, Polihrona, Kalitee, Haniotija, Neos Marmarasa možete u agenciji "Viva travel" naći last minute ponude aranžmana autobuskim ili sopstvenim prevozom – polazak 17.08. ili 18.08. po ceni već od 221€ po osobi.

peščana plaža, letovanje, društvo Foto: Freepik

Grčka ostrva su već godinama u vrhu liste najatraktivnijih letnjih destinacija. Agencija "Viva travel" iz ponude izdvaja sledeća ostrva:

Tasos / 20.08. / Autobusom, 10 noćenja - cena od 285€

Kefalonija / 22.08. / Avionom, 10 noćenja - cena od 363€

Lefkada / 24.08. / Autobusom, 10 noćenja - cena od 275€

Skijatos / 24.08./ Avionom, 11 noćenja - cena od 485€

Krf / 25.08. / Avionom, 10 noćenja - cena od 409€

Sicilija Foto: Pixabay

Italijansko ostrvo Sicilija ima specifičnu lepotu i brzo ćete uvideti da boravak na Siciliji ostavlja poseban utisak i kreira prelepe uspomene za ceo život. Polazak avionom zakazan je za 18.08. tako da imate vremana da se odlučite za neki od hotela iz ponude agencije "Viva travel" i rezervišete svoje mesto na vreme.

Sicilija 18.08. / 7 noći od 655€

Sicilija 18.08. / 10 noći od 839€

Ultra last minute ponuda je aktuelna i za biser Crvenog mora. Hurgada je poslednjih nekoliko godina destinacija koju naši turisti rado biraju. Luksuzni all inclusive hoteli i mogućnost izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta. Čarter let je zakazan za polazak 25.08. i 05.09. Aranžmani su na 10 i 11 noćenja sa popustom i do 250 evra po osobi. Najniža cena za paket je 679€.

Za više detalja obratite se u poslovnici agencije u Krunskoj 48, Beograd. Zvaničnu internet prezentaciju možete pratiti na www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja