• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

SPOJ TRADICIONALNOG I MODERNOG U PRELEPOM JASMIN HAMAMETU: Odaberite dobar hotel po sada povoljnim uslovima

Vreme čitanja: oko 3 min.

U najpoznatijoj uređenoj turističkoj zoni Tunisa, mestu Yasmine Hammamet, smestio se hotel koji spretno balansira između tradicionalnog i modernog

  • 1
1A Travel Foto: 1A Travel/Promo

Golden Tulip Taj Sultan 5*, raskošni hotelski kompleks zanimljivog spoljnog izgleda, koji asocira na palate iz arapskih bajki, a koji se nalazi na samo 10 kilometara udaljenosti od centra Hamameta, poseduje sopstvenu peskovitu plažu, sa ležaljkama i suncobranima, koja je gostima hotela na raspolaganju, za maksimalno uživanje i relaksaciju.

Golden Tulip Taj Sultan 5* je prostran hotelski kompleks, čije brižljivo održavane, bujne aleje cveća i zelenila, mame goste na duge šetnje kroz jutro ili u toku toplih večeri. Ništa manje se ne može reći ni za pomenutu peščanu plažu, idealnu za romantične i zaljubljene.

Sadržaji hotela Golden Tulip Taj Sultan 5* su raznovrsni i pokrivaju interesovanja gostiju svih uzrasta i afiniteta. Za najmlađe, koji se najbolje zabavljaju, postoji dečiji bazen, igralište, dečiji klub i naravno sjajna zabava na plaži, dok se odrasli mogu zabaviti raznim sportovima, poput gimnastike u vodi ili aerobika, boćanjem ili streličarstvom, tenisom ili stonim tenisom. Kome je više do relaksacije i odmora, hotel u ponudi ima i saunu i tursko kupatilo, a uz doplatu i više tipova masaže.

Usluga u hotelu podrazumeva princip all inclusive - samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju dva a la carte restorana, od kojih je jedan sa nacionalnom, tuniskom kuhinjom. Osim toga, široka ponuda hladnih i toplih napitaka, sladoleda i nargile u tri hotelska bara.

Golden Tulip Taj Sultan 5* predstavlja novu dimenziju udobnosti letovanja u Africi. Glavni grad Tunis je udaljen 70 kilometara, što ne predstavlja preveliku udaljenost, s obzirom na sve ono što ima da ponudi turistima željnim da upoznaju ovu zanimljivu afričku zemlju, van okvira hotelskog kompleksa, pa je često cilj jednodnevnih izleta.

Možda vam je bliži aerodrom u Nišu, možda na letu iz Beograda nema mesta ili vam prosto više odgovaraju datumi polazaka koji su iz Niša, pa će vam značiti da ipak imate mogućnost izbora. Ove godine, letovi za Antaliju i Tunis postoje i iz Niša, pa to imajte u vidu prilikom izbora aranžmana.

Ako odaberete letovanje u Antalijskoj regiji, preporučujemo da razmotrite Kaya Belek Hotel 5* koji se nalazi u mestu Kadriye, nedaleko od Beleka, a na svojoj peščano - šljunkovitoj plaži. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, a sadržaji za animaciju i zabavu, kako za decu, tako i za odrasle su izuzetno raznovrsni i brojni.

Za dobar provod i lepo provedeno, kvalitetno vreme sa porodicom, možemo vam preporučiti čuveni Steigenberger Aqua Magic Resort 5*, iz poznatog lanca, poznatog pre svega po kvalitetu usluge, a zatim i po dobroj lokaciji i lepoj plaži. Nalazi se u Memši, novijem turističkom centru Hurgade, a nudi All Inclusive uslugu. Akva park u ovom hotelu važi za jedan od najboljih u Hurgadi.

Turistička agencija „1 A Travel“ od ove godine u svojoj ponudi, osim Turske i Egipta, ima i Tunis, a na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Benko Fetahovic

    27. avgust 2023. | 21:05

    Zdravo. Intresuje me postoji li mogucnost preko vas da rezervisem i letim iz Bazela ili Ziriha za Tunis ili Tursku

    Podelite komentar