• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ekskluzivne Travellandove ponude za Španiju u septembru: Madrid i Valensija od 499, Barselona od 579€

Vreme čitanja: oko 3 min.

Madrid i Valensija od 499, Barselona od 579€, Majorka od 719€

  • 0
Madrid Šapanija, panorama grada Foto: Shutterstock/Sergii Figurnyi

Septembarska putovanja su jedna od prijatnijih putovanja tokom godine. Bilo da je letovanje ili avantura upoznavanja evropskih gradova, Španija je savršen izbor destinacije koja prevazilazi sva očekivanja.

Septembar je mesec takozvanih City break putovanja. Putovanja su najlepša iskustva savremenog čoveka i prilika da se na prijatan način upoznaju Evropske metropole. Još ukoliko se ukaže prilika da posetite neke od gradova po vrlo povoljnim cenama, onda se sve obaveze odlažu i prepušta mini aktivnom odmoru. Ekskluzivne ponude gradova Španije spremila je turistička agencija "Travelland".

Hedonistima neće puno trebati da se odluče i krenu u MADRID već 09.09. kada shvate da mogu putovati po ceni od 499 evra, koliko košta avionski aranžman na 4 noći. U cenu je uključen prevoz, takse, transfer i smeštaj sa doručkom u hotelu sa 4*. Smešten u srcu iberijskog poluostrva, bogat sadržajima, muzejima, impresivnom arhitekturom, trgovima i neboderima, glavni grad Kraljevine Španije ostavlja bez daha na milione posetilaca.

Madrid Šapanija, panorama grada Foto: Shutterstock/Greg Blok

Istu cenu od 499 evra deli i fascinantna Valensija za polazak 21.09. U pitanju je avionski aranžman na 3 noćenja. Jedan od najstarijih španskih gradova zavređuje pažnju svakog ozbiljnog turiste. Boravak u Valensiji je prilika i za uživanje na promenadama Alikantea i Benidorma, najatraktivnijih gradova popularne Bele obale - Costa Blanca.

Specijalnu cenu za nešto ranije polaske u septembru ima i najveće špansko ostrvo nestvarne lepote i egzotičnih plaža - Majorka. Avionski aranžmani na 7 noćenja u organizaciji agencije "Travelland" spremni su za termine 12.09-22.09. / 14.09-21.09. / 16.09-23.09. po najnižoj ceni od 719 evra (u zavisnosti od izbora hotela iz ponude agencije: Don Juan 3*, Atlantik Park 4*, Pamplona 4*, Apolo 4*, Java 4*, Alua Linda 4*, Manaus 3*…). Ono po čemu ćete između ostalog sigurno pamtiti Majorku, jesu skrivene lagune duž obale, borove šume, palme ali i planinski venci… Pravi mali tirkizno-zeleni raj u kojem pronalazite sve što vam je potrebno za savršen odmor.

Palma de Majorka, Šapanija, panorama grada Foto: Shutterstock/Serenity-H

Poznato špansko letovalište Kosta Brava sa obalom dugom 40-ak km, takođe nudi last minute cenu aranažmana na 7 noći od 679 evra po osobi za termin 16.09.-23.09.

Smeštaj u hotelima je u turističkim mestima Ljoret de Mar i Calella.

Redovni polasci od 21.09. dostupni su za jedinstven pa tako i najposećeniji grad u Evropi - Barselonu. Barselona je mesto čija arhitektura hiljadama godina oduševljava posetioce, ali koja nudi i obilje drugog turističkog sadržaja. Pripremite se za savršeno iskustvo, pođite na put kroz najlepšu arhitekturu sveta – Rezervšite svoje mesto za aranžman na 3 noći po ceni od 579 evra.

Barselona, Šapanija, Park Gueljo,panorama grada Foto: Shutterstock/Luciano Mortula - LGM

Avanturistima i aktivnijim putnicima predlažemo a kombinovani aranžman za Barselonu i Madrid. Vaš program putovanja će ovako izgledati: Od 17.09. direktnim letom odlazite prvo u Barselonu – razgledate grad, šopingujete, divite se Gaudijevim kućama, uživate u tradicionalnim jelima, uživate uz ritmove Flamenka… A onda četvrtog dana brzim vozom odlazite u Madrid. Pruža vam se mogućnost da posetite Toledo i Segoviju. Sedmog dana svoje španske avanture direktnim letom vraćate se za Beograd, pa dalje svako svojim putem…. Ovakav nesvakidašnji aranžman je dostupan po specijalnoj ceni od 899 evra.

Zainteresovani putnici mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja