• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sa Travellandom u evropske metropole: Najpovoljnije ponude avionskih aranžmana za septembar i oktobar

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jesenja putovanja su jedna od prijatnijih putovanja tokom godine

  • 0
Paris, Pariz, reka, proleće, grad ljubavi Foto: Shutterstock

Iskoristite sjajne ponude organizovanih aranžmana za posetu Atini, Pulji, Barseloni, Madridu, Valensiji, Parizu.

Septembar – novi počeci. Vreme je za avanture kroz takozvana City break putovanja. Putovanja su najlepša iskustva savremenog čoveka i prilika da se na prijatan način upoznaju Evropske metropole. Još ukoliko se ukaže prilika da posetite neke od gradova po vrlo povoljnim cenama, onda se sve obaveze odlažu i prepušta mini aktivnom odmoru.

Ekskluzivne ponude gradova Evrope spremila je turistička agencija "Travelland". Ljubiteljima aktivnog odmora neće puno trebati da se odluče i krenu u ATINU 29. septembra kada shvate da mogu putovati po ceni od 359 evra, koliko košta avionski aranžman na 4 noći. U cenu je uključen prevoz, takse, transfer i smeštaj sa doručkom u hotelu sa 4*.

Drevna i moderna, Atina predstavlja opojnu mešavinu istorije i modernog načina života. Popularna je destinacija ljubitelja mitova, legendi i umetnosti. Posetite boemsku četvrt Plaka, dopustite sebi da se "izgubite" u lavirintu uskih uličica ukrašene tradicionalnim šarenim i drvenim kućicama i velelepnim vilama.

Atina Foto: Pexels

U HIT ponudu agencije "Travelland" može se uvrstiti prelep aranžman za Bari i Pulju sa polaskom 28.09. – Cena aranžmana je 569 evra za 4 noćenja. Bari je glavni grad ove pokrajine i deveti po veličini grad u Italiji, koji je poznat i kao grad Svetog Nikole, čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali. U Pulji su nastajale legende i stvarali se heroji, a svoje puteve ukrštali Grci, Rimljani, Iliri, Vizantinci i Arapi. Sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem, Pulja predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv.

Već od 24.09. dostupni su polasci za jedinstven pa tako i najposećeniji grad u Evropi - Barselonu. Barselona je mesto čija arhitektura hiljadama godina oduševljava posetioce, ali koja nudi i obilje drugog turističkog sadržaja. Pripremite se za savršeno iskustvo, pođite na put kroz najlepšu arhitekturu sveta – Rezervišite svoje mesto za aranžman na 4 noći po ceni od 499 evra.

Barselona, Šapanija, Park Gueljo,panorama grada Foto: Shutterstock/Luciano Mortula - LGM

Smešten u srcu iberijskog poluostrva, bogat sadržajima, muzejima, impresivnom arhitekturom, trgovima i neboderima, glavni grad Kraljevine Španije, Madrid, ostavlja bez daha na milione posetilaca. Agencija Travelland je spremila zanimljiv aranžman koji uključuje i Barselonu i Madrid. Do 22.10 kada je i zakazan direktan let za Barselonu, imate dovoljno vremena da se pripremite za ovu avanturu koja traje 7 dana. Očekuje vas vožnja brzim vozom do Madrida. Celokupan aranžman košta 949 evra po osobi.

Valensija, Španija Foto: Pixabay/ebroslu

Direktan let za fascinantnu Valensiju zakazan je za 12.10. po ceni od 579 evra. U pitanju je aranžman na 3 noći. Jedan od najstarijih španskih gradova zavređuje pažnju svakog ozbiljnog turiste. Boravak u Valensiji je prilika i za uživanje na promenadama Alikantea i Benidorma, najatraktivnijih gradova popularne Bele obale - Costa Blanca.

I na kraju liste ostvarenja želja nalazi se "grad ljubavi i svetlosti" – PARIZ.

Avionski polazak je rezervisan za 28.09. a uživanje u ovom gradu košta 589 evra (aranžman na 3 noćenja). Naredni polazak je 09.11.

Zainteresovani putnici mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima 09-20h, subotom 09-16h, ali i nedeljom 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja