• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Specijalne ponude za novogodišnja putovanja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Praznici su idealna prilika da uživate u svim čarolijama koji nosi jedan grad. Zato je pravi trenutak da rezervišite svoje putovanje i dočekate Novu 2024. godinu u nekoj od evropskih metropola

  • 0
Doček Nove godine Foto: Promo

U agenciji "Viva travel" aktuelna je nedelja Francuske. Šta to tačno znači? To znači da za Doček Nove godine u Parizu možete pronaći specijalne ponude aranžmana. 29. i 30. decembra organizovani su polasci avionom po ceni od 739 evra za aranžman na 5 dana. Specijalna ponuda važi i za polazak autobusom 27. decembra. U pitanju je paket aranžman u trajanju od 9 dana po ceni od 320 evra.

Uz pratnju stručnog vodiča koji vam je na raspolaganju tokom celog boravka, upoznaćete grad i potpuno opušteno uživati u njemu.

"Grad svetlosti", poznat i kao najromantičniji grad, oduševljava na milione posetilaca tokom cele godine. Uživajte krstareći Senom ispijajući šampanjac sa vama dragim osoba. Prošetajte najstarijim delovima Pariza gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije i boemska ležarnost brojnih umetnika, obilazite muzeje i napravite najbolje fotografije sa vrha Ajfelovog tornja. Luvr i Versaj su simboli grada koje treba obavezno posetiti.

Evropski gradovi Foto: Freepik

Veliki broj srpskih turista je bar jednom Novu godinu dočekao u Pragu, Istanbulu, Milanu, Rimu, Atini,.. a neretko su se i vraćali kako bi ponovili to nezaboravno iskustvo. Ako se odlučite za Rim, imate mogućnost da birate da li ćete putovati avionom ili autobusom. Za Solun je u ponudi paket aranžman na 2 i 3 noći, a cene su više nego pristupačne.

Amsterdam je svojevrstan muzej na otvorenom! Avionski paket aranžman za doček Nove godine na 5 dana sa polaskom 29.12. košta 749 evra. Amsterdam je jedan od retkih gradove Evrope u kome ćete se najmanje osećati kao stranac. Ne propustite tzv. malu i veliku holandsku turu kao i krstarenje čuvenim kanalima Amsterdama.

Amsterdam Foto: Pixabay

Ako biste birali Istanbul, onda neka to bude baš u vreme kada je on kao iz bajke. Agencija "Viva travel" u svojoj ponudi ima avionske i autobuske polaske, a aranžmani su sa boravkom na 3 i 4 noći.

Sa svim aktuelnim ponudama možete se detaljnije upoznati na zvaničnoj internet stranici agencije "Viva travel" – www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja