• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lisabon Nova godina: Dočekajte 2024. na najomiljenijoj evropskoj destinaciji!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novogodišnji doček u Lisabonu je događaj koji će vam kreirati uspomene za ceo život

  • 2
Lisabon Foto: Promo/ Dream land/ Uroš Kostić

Ako ste u potrazi za nezaboravnim putovanjem za Novu godinu, onda je Lisabon pravi izbor za vas. Prestonica Portugala je jedan od najstarijih i najlepših gradova Evrope koji se može podičiti bogatom istorijom, kulturom, umetnošću i zabavom. Poznat i kao jedna od najomiljenijih evropskih destinacija zbog svoje atmosfere, arhitekture i gastronomije, Lisabon je oduvek bio odličan domaćin nezaboravnih događaja. Ove godine, u nameri da naprave novogodišnji doček bolji od bilo kog prethodnog, gradski čelnici su obećali da će kako lokalcima tako i turistima pružiti magično praznično iskustvo.

Glavna atrakcija Lisabona će nesumnjivo biti čuveni trg Terreiro do Paco koji se nalazi u srcu Lisabona. Ovaj kultni trg će se pretvoriti u središte proslave gde će se lokalno stanovništvo i turisti okupljati kako bi se oprostili od stare i prigrlili novu godinu. Posetioci će biti dočekani spektakularnom igrom svetala i ukrasa koji oduzimaju dah i tako uploviti u praznični duh. Vatromet, koncerti, žurke i ulični performansi takođe će biti deo bogatog novogodišnjeg programa.

Lisabon Foto: Promo/ Dream land/ Uroš Kostić

Nijedna proslava u Lisabonu nije potpuna bez uživanja u ukusnoj lokalnoj kuhinji. Naokolo postavljeni štandovi sa hranom nudiće razne ukusne poslastice i tradicionalna portugalska jela - od čuvenih kolača sa kremom "pastel de nata" do slanih jela od bakalara "bacalhau".

Kada sat otkuca ponoć nebo iznad Lisabona će se zapaliti blistavim vatrometom pretvarajući ga u spektakl boja koji oduzima dah. Ova igra boja će osvetliti kultne znamenitosti Lisabona uključujući toranj Belem i zamak Sao Jorge i stvoriće savršenu pozadinu za noć ispunjenu nadom, radošću i novim počecima. Ali, proslava Lisabonske Nove godine se tu ne završava. Praznična energija će nastaviti da pulsira gradom jer će barovi, klubovi i ulične žurke nuditi zabavu do ranih jutarnjih sati. Sve ovo, uz toplo portugalsko gostoprimstvo, garantuje nezaboravno iskustvo i početak godine kakav zalužujete.

A u prvom danu 2024. ne propustite priliku da bolje upoznate Lisabon, vozite se žutim tramvajem koji je jedan od simbola ovog grada ili, pak, posetite obližnja mesta kao što su Sintra, Kaškaiš i Obidoš.

Dočekajte Novu godinu u Lisabonu sa agencijom Dream Land!

Agencija Dream Land vam nudi specijalnu ponudu za aranžman za Lisabon za Novu godinu.

Lisabon Foto: Promo/ Dream land/ Uroš Kostić

Aranžman obuhvata povratnu avionsku kartu iz Beograda, pet noćenja u hotelu sa 4 zvezdice u centru grada, doručak, transfer od i do aerodroma, kao i panoramsko razgledanje grada sa vodičem.

Cena aranžmana je samo 854 evra po osobi i u pitanju je akcijska ponuda i broj mesta je ograničen. Zato požurite i rezervišite svoje mesto na vreme. Redovna cena ovog aranžmana nakon isteka akcije iznosiće 895€.

Ne oklevajte, već iskoristite ovu jedinstvenu priliku da doživite Novu godinu u Lisabonu sa agencijom Dream Land. Pozovite nas na broj 011/6305500 ili posetite naš sajt i rezervišite svoj aranžman već danas. Očekuje vas nezaboravno putovanje i neponovljiva avantura u Lisabonu!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Dragana

    1. decembar 2023. | 19:51

    Nestvaran grad, nasmejani ljudi, pravo mesto za Doček Nove godine. Nemojte razmišljati previše. Putovala sam za Uskrs sa ovom agencijom i imaju preslatkog vodiča Nikolu koji se daje 100% i sve vreme je na usluzi putnicima koje vodi. Čista desetka!

    Podelite komentar

  • Marko

    29. novembar 2023. | 13:15

    Fenomenalan grad, mogao bih uvek da se vraćam u njega i ne bi mi dosadio

    Podelite komentar