• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

PLANIRATE LETOVANJE U TURSKOJ U NOVOJ GODINI: Ponude su tu, vi samo odaberite najbolju za vas i vašu porodicu

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kemer je primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije

  • 0
Hoteli 1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja protiče kroz ovaj grad. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasute peskom. Kemer ima sve sadržaje potrebne za idealan porodični odmor – dobre hotele sa brojnim zabavnim aktivnostima za decu, mogućnost uživanja u sportovima na vodi, puno prirodnog hlada, šarmantan stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana - živahna i prelepa letnja destinacija.

Dosinia Luxury Resort 5* se nalazi u Kemeru, Beldibi na oko 10km od centra Kemera, 35 km od centra Antalije i oko 45km od aerodroma u Antaliji.

Hotel je otvoren 2017. godine i prostire se na 30.000m². Raspolaže sa 450 smeštajnih jedinica, nekoliko restorana i barova. Za decu su tu mini club (4-12 godina), animacije, dečiji bazen, krevetac na zahtev, dok se čuvanje dece dodatno doplaćuje.

Dosinia Luxury Resort 5* ima svoju peščano-šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica i jedan dok. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Hotel raspolaže sa 450 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon, sef (ne plaća se), mini bar (dopunjuje se samo na dan dolaska vodom i bezalkoholnim pićem), ketler, WiFi internet, TV sa satelitskim kanalima, fen, klima uređaj, a dodatno se doplaćuju usluge korišćenja telefona i room service.

Dosinia Luxury Resort 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, užina, ručak, kolači, sladoled, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Osim glavnog restorana, hotel raspolaže i sa 2 à la carte restorana (italijanski i riblji, uz doplatu i obaveznu rezervaciju unapred) i nekoliko barova. Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, energetska pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta, na raspolaganju su gostima uz doplatu.

U hotelu postoje butik, juvelirnica, gift shop i butik kože, što će obradovati ljubitelje kupovine, a možete uplatiti i usluge fotografa, te sačuvati uspomene i na profesionalnim fotografijama. Za hitne slučajeve tu je i doktor, a na raspolaganju je i usluga rent-a-car, ukoliko nameravate da se samostalno bolje upoznate sa okruženjem.

Hotel ima svoj aqua park, bazene (otvoreni bazen, jedan zatvoreni bazen za odrasle i jedan za decu), časove aerobica, fitnessa, teren za odbojku na plaži, stoni tenis, pikado, amfiteatar, animacije, sportovi na vodi.

Postoji i Mini club za decu uzrasta između 4 -12 godina na prostoru od 300m² sa dečijim bazenom i igralištem, koji radi dvokratno.

Od spa sadržaja, gostima se nude besplatno korišćenje saune, turskog kupatila, parnog kupatila, slana sobe i fitnessa, dok se masaže, tretmani nege lica i tela plaćaju dodatno.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja. Kad smo već kod želja, znamo da se one posebno ispunjavaju u vreme Nove godine i Božića, pa možda da poželite Maldive, Sejšele, Mauricijus ili Zanzibar, a mi ćemo vam pomoći da se ostvare lako i brzo. Neka vam nova godina počne na mestu o kom maštate duže vreme ili svoju porodicu obradujte putovanjem na neku od ovih egzotičnih destinacija.

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja