• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za deset dana gondolom se vozilo 20.000 putnika: Zlatibor tokom praznika oborio sve rekorde posećenosti

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni će nastaviti rad u duhu zdravih stilova života, po kojima su inače i prepoznatljivi, a svaki dan u nedelji je rezervisan za različite aktivnosti

  • 0
Gold gondola Zlatibor Foto: B. I.

Veliki broj gostiju, koji je na Zlatiboru dočekao Novu godinu i božićne prazinke vozio se Gold gondolom, a kako kažu iz ovog preduzeća, brojka od 20.000 putnika nije iznenađujuća imajući u vidu raznovrsne sadržaje zbog kojih se veći deo posetilaca vraća.

- Ova godina počela je u znaku zimske sezone i programa "Beg na sneg", koji posetiocima svakog dana nudi zabavne aktivnosti, i kada snega nema - kaže Bojana Božanić, direktorka JP Gold gondola Zlatibor.

Oni će nastaviti rad u duhu zdravih stilova života, po kojima su inače i prepoznatljivi, a svaki dan u nedelji je rezervisan za različite aktivnosti.

- Ponedeljkom su našim gostima u ponudi sportske aktivnosti - besplatni časovi nordijskog skijanja i poligoni sa preprekama. Utorkom je "Zlatiborska čajanka", kada su u ponudi topli napici u Gondola baru sa popustom od 50 odsto. Zimske radosti su rezervisane za sredu, potraga za "Zlatnom šišarkom" , kao i aktivnosti na snegu ukoliko ga ima, kojima se najviše raduju mališani i tada se održavaju kreativne radionice. Četvrtak je dan za ljubitelje umetnosti i slikanja uz ukusno vino, a svakog drugog četvrtka održava se "Snežni lonac", odnosno pripremanje tradicionalnih zlatiborskih specijaliteta koje gosti mogu degustirati u nezaboravnom prirodnom ambijentu. Petak i subotu smo ostavili za žurke na vrhu za sve mlade duhom i energijom, poput doživljaja dnevnih žurki u svetskim planinskim centrima - dodala je Božanić.

Posle tri godine rada, gondola je, osim vožnje, i celodnevna zabava i sinonim za savremenu turističku ponudu, kao i mesto na kome zabavu mogu pronaći sve generacije, a naručito porodice sa decom.

(Ona.rs / B. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od centra turističkog mesta do vrha planine i skijališta: Zlatiborska gondola puštena u probni rad

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja