• 2

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete da provede praznike, ovo je naš predlog

B. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Bliži se Dan zaljubljenih i dvodnevno obeležavanje Dana državnosti, a ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete da putujete, otkrivamo vam savršenu lokaciju!

  • 2
BOR Hotel by Karisma Foto: BOR Hotel by Karisma

Ako praznične dane volite da provodite na poseban i drugačiji način i da pobegnete od užurbane gradske svakodnevice na planinu, najnoviji hotel sa pet zvezdica u Srbiji, BOR Hotel by Karisma je idealan izbor za vas. Boravak u ovoj luksuznoj oazi na Zlatiboru zagarantovano će biti nezaboravan, ispunjen savršenom personalizovanom uslugom i vrhunskom udobnošću. Otkrivamo vam top pet razloga zašto je BOR Hotel by Karisma apsolutna must-visit destinacija kojoj ćete da se vraćate!

Nezaboravno gastronomsko putovanje

Bilo da ste ljubitelj domaćih specijaliteta pripremljenih na jedinstven način, internacionalnih jela ili podjednako volite obe opcije, BOR Hotel by Karisma će u potpunosti da zadovolji vaše čulo ukusa.

Na prvom spratu hotela nalazi se PINO Restaurant, oaza ukusa koja nudi savršenu fuziju tradicije i inovacija. U srcu kuhinje ovog restorana važi jedinstvena filozofija: sve što se služi priprema se in-house, sa posebnom pažnjom i ljubavlju, što garantuje vrhunski kvalitet u svakom zalogaju. U ovom restoranu obavezno probajte specijalitet kuhinje, Moravske ćevape, savršen spoj autentičnih sastojaka i kulinarske veštine, koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Ukoliko uživate u obedovanju sa izuzetnim pogledom, KUMO Rooftop Restaurant & Lounge, koji se nalazi na najvišem nivou hotela, apsolutno će da vas očara. Ovo je savršena lokacija za sve koji žele da u prirodnom planinskom ambijentu uživaju u specijalitetima azijske kuhinje, besprekorno pripremljenom sušiju, ali i nezaboravnim trenucima pod zvezdanim nebom.

Ako idealan odmor zamišljate ušuškani uz kamin, uz uživanje u kafi, čajevima, ukusnim desertima, ili burgerima i arapskim umacima, posetite Lobby Bar koji se nalazi na samom ulazu u hotel.

Za sve ljubitelje visokokvalitetnog vina, tu je i i restoran Casa de Vinos u kome ćete moći da pronađete i jela iz probranog menija najpoznatijih svetskih kuhinja.

SPA centar koji vodi u svet mira i blagostanja

Ako tokom praznika želite u potpunosti da se opustite i uživate, obavezno posetite i najekskluzivniji SPA centar, Vassa Spa. Reč je o brendu luksuznih SPA centara koje ste do sada mogli da posetite samo na dalekim destinacijama kao što su Karibi.

Bilo da želite da plivate u prostranom bazenu, da se opustite u džakuziju, osetite terapeutsko dejstvo finske, bio, i infrared saune, ovo je idealno mesto za vas. Tu su i tepidarijumi, parno kupatilo, kao i sobe za masažu sa personalizovanim tretmanima lica i tela, gde svaka sesija predstavlja savršenu kombinaciju premium preparata i tehnike masiranja od strane profesionalnih terapeuta. Za sve koji vole da ostanu aktivni i treniraju, tu je i dobro opremljena teretana, uz mogućnost personalnog treninga.

Posebna pogodnost za roditelje koji putuju sa decom jeste činjenica da je, pored glavnog bazena, tu i odvojeni deo za decu, odnosno Kids Spa. Ovde su sadržaji prilagođeni igri i zabavi najmlađih gostiju. Takođe, tinejdžerima je na raspolaganju TEEN Menu sa tretmanima tela i lica koji su posebno namenjeni mladoj koži. Upravo zato Vassa Spa podjednako vole stariji, tinejdžeri i deca.

Tajna savršenog self-care iskustva

BOR Hotel by Karisma je epicentar beskrajnog luksuza gde self-care iskustvo zauzima važno mesto.

U svim sobama ovog luksuznog hotela, gostima je na dohvat ruke ekskluzivna Amouage kozmetika, dok se za tretmane u SPA centru pored toga koriste i najkvalitetniji preparati za negu kože tela i lica brenda Elemis. A za sve one koji traže savršenu negu kose, frizerski salon, smešten na ulazu u SPA, pruža vrhunsku uslugu uz Kérastase proizvode.

Vrhunska udobnost i personalizovana usluga

Podjednako važni razlozi da posetite BOR hotel jesu i vrhunska personalizovana usluga, luksuzne smeštajne jedinice i udobnost koja se pamti.

Bilo da želite vreme da provedete u aktivnostima u hotelu ili u prirodi koja ga okružuje, možete da se oslonite na preporuke pre-arrival konsijerža koji će vam biti na raspolaganju od momenta rezervacije, pa tokom čitavog boravka. On će vam predložiti opcije kojima možete da ispunite slobodno vreme, prepoznaće šta najviše odgovara vašem senzibilitetu i postaraće se da, i do najsitnijih detalja, vaš odmor bude nezaboravan.

Hedonistički raj gde se susreću vrhunski ukusi i arome

Za one kojima reči poput vanserijskih pića i egzotičnih cigara bude znatiželju, tu je ekskluzivni LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge.

Ovaj autentični bar pružiće vam mogućnost da uživate u degustaciji bogate palete najkvalitetnijih cigara, koje će da zadovolje i najistančanije ukuse i gde ćete moći da se upoznate sa celokupnim procesom njihove izrade i savladate veštinu idealnog uparivanja sa pićima.

Gotovo sve što poželite od pića ovde možete da pronađete. Od prestižnih brendova američkih, irskih, japanskih, blended i malt viskija, do široke ponude izvanrednog konjaka, brendija, rakije, grape, ruma, votke, gorkih, slatkih i herbalnih likera, vermuta, koktela, flaširanih piva, ali i bezalkoholnih napitaka.

Kako dizajn ovog kutka predstavlja harmoničan spoj raskoši, topline i vanvremenske elegancije, a svaki detalj je pažljivo kreiran da zadovolji sva vaša čula, vaš užitak će da bude podignut na najviši nivo.

Iskoristite fantastične promo-ponude, uživajte u svakom trenutku vašeg odmora i provedite nezaboravne praznike u BOR Hotelu by Karisma. Više informacija možete pronaći na website-u ili pozivom na broj telefona +381 11 422 3181.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Dejan

    12. februar 2024. | 12:13

    Vau šta je stranih izraza, ne umem ni da izgovorim! Čovek bi rekao da ide na Tahiti a ne da ne kažem gde. Pa ja ću ipak ostati kući jedino ako mi date 200-300e pa odem negde.

    Podelite komentar

  • Milica

    12. februar 2024. | 21:42

    Hoće mi biti dovoljno 1500e ili da "zajmim" još neke pare ?

    Podelite komentar