• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Proleće u evropskoj metropoli – Leto na ostrvu! SAJAMSKI POPUSTI ZA SVA PUTOVANJA

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nedelja velikih sajamskih popusta u agenciji "Viva travel" uveliko traje. Svakim danom potražnja za povoljnim ponudama je sve veća. Slobodni kapaciteti se popunjavaju kako za popularna letovališta tako i za mnoge evropske metropole sa polascima tokom proleća

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Iskustva iz ranijih godina govore da rane rezervacije imaju svoje prednosti posebno kada se planira letnji odmor i da se sajamski popusti i te kako isplate. Sada je pravi trenutak da izaberete savršenu destinaciju ali i uštedite novac, pošto popusti mogu biti i preko 50%.

Sunčani dani, prijatna klima, komotna šetnja, odlične fotografije… U susret najinspirativnijem godišnjem dobu, spremni su aranžmani za brojne gradove Evrope koje vredi posetiti tokom proleća. Agencija "Viva travel" obezbedila je popuste za praznična putovanja, počev već od 8. marta. Najnižu cenu od 98 evra ima autobuski paket aranžman Severna Italija sa polaskom 07.03. a uključuje obilaske: Trst – Outlet Palmanova – Padova – Verona – Venecija.

Po najnižoj ceni od 111 evra možete posetiti Toskanu, ali i Istanbul i Prag (paket aranžman od 6 dana). Svoju voljenu osobu za praznik žena obradujte putovanjem u Solun, Atinu, Beč, Rim ili Milano. Budući da nas za praznik 1. Maj i Uskrs očekuje dosta neradnih dana koje će mnogi "vezati", iskoristite ih onda pametno - Upoznajte Porto i Lisabon! Avionski aranžman od 7 dana ima zakazan polazak za 28.04. Zagarantovano lepo vreme tokom praznika očekuje vas na Siciliji, u Napulju, Pulji, Barseloni, na Malti. Avionske aranžmane po sniženim cenama možete pronaći upravo sada, tokom nedelje sajamskih popusta.

Sicilija Foto: Pixabay

Podjednako velika potražnja vlada za letnjim aranžmanima. Kao najsjajniji dragulji Mediterana izdvajaju se Sicilija (10 i 11 noćenja) i Sorento (7 noćenja) koji svoju letnju sezonu otvaraju u drugoj polovini juna. Istinsku autentičnost jednog grada možete doživeti u Palermu. Posebno organizovan avionski aranžman na 7 noćenja spremila je agencija "Viva travel" i to po najnižoj ceni od 502 evra.

Hoteli u Hurgadi privlače ogromnu pažnju, a agencija "Viva travel" se potrudila da i ove sezone obezbedi raznovrsne hotele koji će odgovarati i najzahtevnijim putnicima. Crveno more, hoteli sa sopstvenim plažama, all inclusive usluga, bogat sadržaj za zabavu dece i odraslih, samo su neke od prednosti odmora u Hurgadi - Sajamski popust može biti čak 57%.

Hotel, bazen Foto: Pixabay

Letovanje u Turskoj znači odličan balans kvaliteta kompletne usluge i cene gotovo svih hotela Antalijske i Egejske regije. Tursko letovalište koje se pokazalo kao vrlo atraktivno je Alanja – savršena kombinacija zelenila i dugih peščanih plaža koje su zapravo i obeležije ovog turističkog centra. Neki od hotela koje izdvajamo kao najpovoljnije su:

  • JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5* / Alanja - cena na 10 noći = od 1000 € - GRATIS smeštaj za dvoje dece do 15 godina

  • ADONIS 4* / Lara- cena na 10 noći = od 784 € - GRATIS smeštaj za jedno dete do 7 godina
  • SARITAS 4* / Alanja - cena na 10 noći = od 599 € - Sajamski popust do čak 47%
Grčka, more Foto: Pixabay

Za Grčku je takođe široka ponuda hotelskog, ali pre svega apartmanskog smeštaja. Agencija "Viva travel" odobrava sajamske popuste od 15% za autobuske aranžmane, 10% za sopstveni prevoz, a 7% za avionske aranžmane.

Sve popuste i rezervacije možete ostvariti u poslovnici agencije u Krunskoj 48 koja će raditi i tokom sajamskog vikenda – u subotu 24.02. od 09-19h, u nedelju 25.02. od 10-18h. Ukoliko niste u mogućnosti da ih posetite, svoje putovanje možete uvek online rezervisati preko sajta www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja