• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

SAJAMSKI POPUSTI još uvek traju! Nova prilika za putovanja po želji

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon završetka Sajma turizma još uvek su aktuelni popusti na turističke aranžmane. Bar je tako u agenciji "Viva travel" koja je svojim putnicima obezbedila novu šansu da putuju po povoljnim cenama za rezervacije aranžmana do 3. marta

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Prolećna putovanja su tokom nedelje Sajma turizma bila izuzetno tražena. Mesta za mnoge evropske gradove su gotovo popunjena, posebno kada su u pitanju avionski aranžmani. Pre prvomajskih i uskršnjih praznika, očekuje nas Praznik žena.

Kao savršen poklon dragoj osobi može biti upravo putovanje u neku evropsku metropolu. U agenciji "Viva travel" još uvek ima mesta za neke od destinacija iz njihove ponude: Prag, Beč, Rim, Solun, Atina, Pariz, Toskana,… U pitanju su autobuski aranžmani na 5 i 6 dana, a može se rezervisati paket po ceni i od 98 evra. Za Lisabon je organizovan avionski paket aranžman na 4 dana, a datum polaska je 7. mart. Sunčana Malta poziva svoje goste da uživaju u njenom bogatom sadržaju već od 15.03. (Valeta – Tri Grada – Plava pećina – Marsaxlok – Mosta – Ta Qali – Mdina). Najniža cena avionskog aranžmana po osobi je čak 442 evra.

Ponuda za prolećne praznike je još raznovrsnija, a rezervacije sniženih aranžmana mogu da se izvrše do 3. martaAmsterdam, Porto, Lisabon, Napulj, Barselona, Rim

Da li ste već isplanirali svoj letnji odmor? Letnje destinacije su na popustu i do 57% popusta. Iskusni putnici koji znaju gde će provesti leto dobro znaju da je ovo period kada pronalaze najbolje aranžmane po nižim cenama, te se angažuju da što pre rezervišu hotelski smeštaj I mesto u avionu.

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Pojedini hoteli u Hurgadi, Turskoj i Grčkoj svake godine su podjednako traženi, a agencija “Viva travel” je obezbedila i mogućnost odloženog plaćanja do 15. decembra 2024.

Bogata ponuda za bajkovita mesta Italije nalazi se u redovnoj ponudi agencije već godinama unazad. Sicilija, Palermo, Sorento svoju letnju sezonu započinju 21.06. kada su i prvi avionski polasci za aranžmane na 7 noćenja. Najniža cena paketa po osobi je 483 evra. Nikako ne propustite priliku da posetite i Amalfi, Kapri, Pompeju, Napulj, jer takvi izleti najduže ostaju u sećanju na prelepu Italiju. Šarmantnu i jedinstvenu Siciliju posetite već 28.06. i provedite 10 nezaboravnih dana na najvećem ostrvu u Sredozemnm moru. Autobuskim paket aranžmanom uputite se na letovanje u Rimini ili Lido di Jesolo.

Sve popuste i rezervacije možete ostvariti u poslovnici agencije u Krunskoj 48 do 3. marta ili direktno preko sajta www.vivatravel.rs

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja