• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

LEPA PEŠČANA PLAŽA U ZAGRLJAJU GUSTOG ZELENILA: Nedaleko od centra, dobar hotel i odlična usluga

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske

  • 0
1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Seven Seas Hotel Blue 5* se nalazi u mestu Side, oko 6km od centra, 80km od Antalije i oko 70km od aerodroma. Hotel je otvoren 1987. a poslednji put renoviran 2019. godine, prostire se na 100.000m2 i sastoji se od glavne zgrade i bungalova i u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi i nekoliko bazena. Za decu tu su igralište, dečiji klub, bioskop, dva bazena.

Hotel ima svoju 140m dugačku peščano-šljunkovitu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Seven Seas Hotel Blue 5* u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, mini bar, sef. Main building standard room je veličine oko 23m2 i ima pogled na baštu, nema balkon/terasu. Bungalow standard room je veličine oko 23m2 i ima pogled na baštu.

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Seven Seas Restaurant (glavni restoran), Turkish A la Carte Restaurant, Asian A la Carte Restaurant, Ocean Fish i Ocean Italian A La Carte Restaurant. Gostima je na raspolaganju i 8 barova.

Hotel u ponudi ima 5 bazena, aqua park, dva terena za tenis, stoni tenis, mini golf, odbojku na plaži, košarku, mini fudbal, aerobik, zumbu, pilates, streličarstvo, dnevnu i večernju animaciju. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, tursko kupatilo, saunu.

U ponudi agencije "1 A Travel", osim hotela na Antalijskoj obali, nalaze se i takođe odlični hoteli u Bodrumu. Ukoliko je vaš izbor letovanje na drugom kontinentu, u ponudi su aranžmani za Hurgadu i Tunis.

Do bilo kod mesta na Antalijskog obali možete stići čarter letom, kako iz Beograda, tako i iz Niša. Čarter letovi iz Niša, kao i prošle godine, vode vas i u Tunis. Još jedna novost je i direktan čarter let iz Beograda za Marsa Alam, ronilački raj u Egiptu.

Ponude možete pogledati na zvaničnom sajtu agencije, a za detalje se svakako možete raspitati u nekoj od poslovnica ili putem call centra na broj 011 655 78 00. Rezervaciju možete uraditi i sami online na zvaničnom sajtu.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja