• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mi znamo kako da "preživite" prolećni umor: Priuštite sebi nezaboravno self-care iskustvo

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nedostatak energije, osećaj pospanosti i umora, slabija koncentracija – ako se i vi ovako osećate sa dolaskom toplijeg vremena, ne brinite

  • 0
Karisma Hotels & Resorts Foto: Promo/ Karisma Hotels & Resorts

Reč je o takozvanom sindromu prolećnog umora koji se javlja tokom marta i aprila kada je karakteristična česta promena vremena. Imamo rešenje kako da se osećate sveže i ponovo vratite energiju – priuštite sebi nezaboravno self-care iskustvo u luksuznom spa centru Vassa SPA koji se nalazi na samo dva i po sata vožnje od Beograda, u najnovijem hotelu sa pet zvezdica u našoj zemlji, BOR Hotelu by Karisma na Zlatiboru.

Da biste se osećali dobro u sopstvenoj koži, mnogi će vam reći da je važno da trenirate ili pak šetate, što je naravno moguće jer vas u BOR Hotelu by Karisma čeka dobro opremljena teretana uz mogućnost treninga sa ličnim trenerom. Za šetnju i istraživanje Zlatibora, možete da se oslonite na preporuke pre-arrival konsijerža koji će vam biti na raspolaganju od momenta rezervacije, pa tokom čitavog boravka. On će vam predložiti opcije kojima možete da ispunite slobodno vreme, prepoznaće šta najviše odgovara vašem senzibilitetu i postaraće se da, i do najsitnijih detalja, vaš odmor bude nezaboravan.

Ali, ako biste ipak brigu o sebi prepustili profesionalcima, tu su jedinstvene usluge kreirane sa ciljem da se osećate odlično od glave do pete. Krenimo redom.

TRETMANI ZA SVEŽE I ODMORNO LICE

Umor se najčešće piše na koži i teško ga je prikriti, zato su za svež ten kreirani protokoli koji će ponovo probuditi vašu kožu. Pro-Glow Renewal je pedesetominutni tretman koji, kako mu i samo ime govori, dubinski čisti kožu, hidrira je, a kao rezultat dobija se koža zdravog izgleda i sjaja. To se postiže uz vrhunsku Elemis kozmetiku koja se definiše kao britanski brend broj jedan kada je u pitanju anti-age nega. Za elastičnost kože, umanjenje finih linija i bora preporučuje se Pro-Glow Smooth tretman. Naravno, tu su i brojni drugi tretmani koje možete izabrati u odnosu na potrebe vaše kože.

MASAŽE ZA RELAKSACIJU TELA

Kada želite da brinete o sebi, trudićete se da izbegnete stres, a ono što sigurno može pomoći je da se isključite i opustite u masažama. Jedna od njih je masaža vrućim vulkanskim kamenjem koja podstiče opuštanje napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Možete da izaberete trajanje ove masaže, u skladu sa vašim potrebama, 50, 75 ili 95 minuta. Jedno je sigurno, bićete opušteni i zaboraviti napetost. Kada ste već u BOR Hotelu by Karisma možete osetiti i opuštajući miris eteričnog ulja borovine birajući Pine Tree Muscle Release masažu, a dostupne su su i švedske masaže, masaže za parove, ali i brojne druge koje možete otkriti u jedinstvenom Vassa SPA centru.

NEGA ZA ZAPAŽENU KOSU

Prva promena koja se primeti na ženi je svakako kosa, a gosti BOR Hotela by Karisma imaju priliku da se prepuste luksuznim tretmanima brenda Kérastase. Ono po čemu je ovaj brend drugačiji je to što pruža jedinstvenu negu sa savremenim tehnologijama i sastojcima koji donose vrhunske rezultate. Linija fusio-dose intenzivno hrani suvu kosu, obnavlja i jača oštećenu kosu, tako da su prvi rezultati vidljivi odmah nakon tretmana.

Osim dostupnih tretmana lica, kose, kao i masaža, Vassa SPA raspolaže luksuznim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima za opuštanje, finskom, bio i infrared saunom, kao i parnim kupatilom, obezbeđujući celovito i nezaboravno wellness iskustvo.

ODMOR ZA SVA ČULA

Raskoš, harmonija i udobnost kojim odiše BOR Hotel by Karisma zadovoljiće sva vaša čula. U ponudi hotela nalaze se čak 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, restorani i barovi sa prefinjenim izborom hrane i pića i brojni drugi sadržaji namenjeni onima koji su u potrazi za savršenim odmorom.

Na vama je da započnete brigu o sebi i "bukirate" svoj produženi vikend ili nekoliko dana, a više informacija potražite na website-u ili pozivom na broj telefona +381 11 422 3181.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja