• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tunis leto 2024: Top destinacija i za najprobirljivije turiste

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Direktan let iz Beograda vas deli od savršenog letovanja u ovoj mediteranskoj zemlji

  • 0
Dreamland Foto: Promo/ Milica Mitrović

Tunis, zemlja poznata po svojoj bogatoj istoriji, kulturi i prelepim peščanim plažama, i ove godine turistima obećava leto za pamćenje. Saznajte zašto se ova prelepa mediteranska zemlja visoko pozicionirala kao savršena destinacija za odmor i opuštanje. Proverite zbog čega je i ove godine Tunis prevazišao očekivanja i zbog čega se traži mesto više. All inclusive aranžmani za Tunis nude visok kvalitet usluge uz pristupačne cene i ove godine.

Prelepe plaže i bogata kultura

Tunis je idealna destinacija za sve one koji su u potrazi za kombinacijom sunca, mora i peska, ali i za one koji žele da istraže bogatu istoriju i kulturu ove fascinantne zemlje. Sa svojim nepreglednim plažama, raznovrsnim smeštajem, bogatim kulturnim nasleđem i predivnom lokalnom kuhinjom, Tunis nudi sve što možete poželeti tokom letnjeg odmora. Bez obzira da li želite da istražite drevne ruševine Kartagine, posetite Saharu, opustite se na peščanim plažama Hamameta ili kupujete u užurbanim medinama Tunisa, u ovom severnoafričkom dragulju ima ponešto za svakoga.

Smeštaj za svačiji džep

Turistička punuda u Tunisu obuhvata različite tipove i kategorije smeštaja - od luksuznih hotela do povoljnih apartmana, pa će svako moći da pronađe ono što mu odgovora a shodno afinitetima i budžetu. Neki od hotela koje preporučujemo su: Occidental Sousse Marhaba 4*, The Mirage resort & Spa 5*, The Orangers Garden Villas & Bungalows 5*, Radisson palace Resort Thalasso 5* kao jedan od najboljih u Tunisu, Royal Thalassa Monastir i Iberostar Kuriat Palace. Prvi polasci su već od 8. maja uz cene od 427€ po osobi. Dream Land travel vam nudi aranžmane na 7/10 i 14 noćenja.

Važna informacija je i to da nam je Tunis lako dostupan iz Beograda - uspostavljena je redovna i direktna linija što garantuje komforno i lako putovanje. Uz agenciju Dream Land i raznovrsne letnje aranžmane koje vam nude možete već sada rezervisati svoj odmor i dočekati leto spremni.

Neki od benefita rane rezervacije letovanja za Tunis su:

- niže cene

- duži period otplate

- veći izbor hotela

Letovanje u Tunisu sa Dream Land agencijom je više od običnog putovanja - to je prilika za nezaboravno letovanje uz najkvalitetniju uslugu.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja