• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Praznici na moru! Sa Travellandom za Prvi Maj i Uskrs - Kipar, Dubai, Crna Gora, Grčka

B. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prvi maj je pred vratima, pozivamo vas da ga proslavite na nezaboravan način na prelepim letnjim destinacijama. Ugrabite snižene cene turističkih aranžmana za Kipar, Dubai, Grčku, Crnu Goru

  • 0
Plaža more letovanje Foto: Shutterstock

Sve povoljne ponude za prolećne praznike nalaze se na jednoj adresi – u turističkoj agenciji “Travelland”, koja je za sve svoje putnike spremila raznovrsne aranžmane tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika. Sa beskrajnim plažama, bogatom istorijom i prefinjenom kuhinjom, rajske destinacije poput Kipra, Dubaija, Crne Gore i Grčke su idealna mesta za beg od svakodnevice i uživanje u zasluženom prolećnom odmoru.

Kipar Most Ljubavi Cyprus Bridge of Lovers Foto: Shutterstock

Zašto biste čekali leto da biste bili na moru? Iskoristite priliku da već u aprilu budete na nekoj od najlepših plaža sjajnog bisera Mediterana. Sunčano ostrvo Kipar sa slikovitim selima, antičkim ruševinama i tirkiznim zalivima, pruža nezaboravno iskustvo svim posetiocima. Sa svojim blagim mediteranskim klimatskim uslovima, čistim plažama i toplim kristalno čistim vodama, Kipar je raj za ljubitelje sunca i mora. Posetioci mogu uživati u ukusnim jelima u brojnim restoranima širom ostrva, dok istovremeno degustiraju lokalna vina koja su neizostavni deo kiparske kulinarske scene. Sjajan izbor hotela možete pronaći u okviru aktuelne ponude agencije “Travelland” za praznik Prvi maj. Direktnim letom uputite se na odmor već od 26.04. sa opcijom boravka na 5 ili 9 noćenja (najniža cena paket aranžmana je 575 evra po osobi). Za sve polaske na sam dan praznika 01.05. moguće je boravak na 4, 7 i 9 noći (kao HIT ponuda izdvajaju se hoteli u kojima dobijate 9 noćenja po ceni boravka za 7 noći – najniža cena paketa je 476 evra po osobi).

Dubai dočarava viziju luksuza i ekstravagancije na svakom koraku. Poznat po svojim futurističkim neboderima, luksuznim tržnim centrima i peščanim plažama duž obale Persijskog zaliva, Dubai je magnet za putnike koji žude za spektakularnim iskustvima. Prvomajski polasci organizovani su za 1. maj i 4. maj. Uživajte u boravku na 6 ili 7 noći i iskusite sve čari ove jedinstvene destinacije.

U HIT ponude ubrajaju se hoteli kao što su:

Hotel Movenpick Jumeirah Lake Towers 5*

Hotel Media One 4*

Hotel Radisson Beach Reasort Palm Jumeirah 4*

Hotel Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5* (za dvoje dece GRATIS smeštaj)

Ležaljke, plaža Foto: Pixabay

Među povoljnim hotelskim smeštajem ubrajaju si i grčki hoteli rasprostranjeni širom poluostrva Halkidiki. Iskoristite popuste na cene i do 45% za prvomajske dane.

Topla preporuka su sledeći hoteli:

-Hotel Aristoteles Holidays Resort & Spa 4*

-Hotel Flegra Palace 4*

-Hotel Hanioti Grand Otel 4*

-Hotel Mitsis Galini Wellness&Spa 5*

-Hotel Sun Beach Agia Triada 4*

Budva Slovenska plaža Foto: Shutterstock

Crna Gora je dom brojnih luksuznih hotela koji pružaju izuzetno gostoprimstvo i nezaboravan boravak. Od elegantnih hotela na obali mora do raskošnih smeštaja u planinskim predelima. Posebne pogodnosti za porodičan odmor tokom prolećnih praznika obezbeđene su u hotelima Slovenska Plaža 3* i Slovenska Plaža 4* u Budvi - za jedno dete do 10 godina smeštaj je besplatan, a GRATIS ručak je dostupan u periodu od 01.05. do 07.05. Iste benefite obezbedili su i hotel Palas 4* u Petrovcu, hotel Aleksandar 4* u Budvi, dok je u hotelu Tara 4* u Bečićima GRATIS i ručak i parking u periodu od 26.04. do 06.05.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja