• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Luksuzni hoteli Grčke po sniženim cenama u agenciji Travelland

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Grčki hoteli visokog kvaliteta sada imaju snižene cene boravka. Ponuda je koja se ne propušta za letnju sezonu 2024. Požurite po svoje mesto na plaži!

  • 3
Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Leto je pred vratima, a GRČKA, zemlja bogate istorije, prelepih plaža i neodoljive kulture, poziva vas da otkrijete sve njene čari. Iskoristite ovu izvanrednu priliku da planirate svoje savršeno letovanje i doživite nezaboravne trenutke u srcu Mediterana. Grčka je poznata i po svojim luksuznim hotelima koji pružaju vrhunsku uslugu, udobnost i prefinjenost.

Ovog leta, imate priliku da uživate u vrhunskom smeštaju po znatno nižim cenama, zahvaljujući atraktivnim ponudama i specijalnim popustima koje mnogi hoteli nude. Upravo te hotele pronalazimo u ponudi agencije "Travelland".

Luksuzni hotel Amon Zeus 5* koji će ispuniti sva vaša očekivanja se nalazi na samoj obali mora u popularnom letovalištu Kalitea, na poluostrvu Halkidiki. Jedini je hotel u Grčkoj koji je sagrađen odmah pored antičkog hrama posvećenog božanstvu Amon-Zevsu. U hotelu je moguće dobiti polupansion po ceni noćenja sa doručkom + GRATIS Deluxe Room Garden View.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Takođe smešten na predivnoj obali Halkidikija, u Sani regiji, hotel Simantro Resort 5* pruža savršenu kombinaciju luksuza, udobnosti i prirodnog okruženja. Hotel raspolaže sa 346 renoviranih soba, opremljenih modernim sadržajima i balkonima s pogledom na more ili vrt. Simantro Resort je okružen predivnom prirodom, pružajući vam priliku za šetnje po mirnim stazama, vožnje biciklom i istraživanje lokalne flore i faune. Osim sniženih cena boravka za 30%, dodatna pogodnost je i polupansion po ceni noćenja sa doručkom.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Kao pravi biser Egejskog mora izdavaja se hotel Mitsis Galini Wellness&Spa 5* smešten na slikovitoj obali poluostrva Sitonija, u malom ribarskom mjestu Kamena Vurla. Ovaj luksuzni resort kombinuje tradicionalni grčki šarm s modernim luksuzom, nudeći gostima jedinstveno iskustvo opuštanja, wellnessa i zadovoljstva. Mitsis Galini nudi raskošne sobe, elegantno uređene s pažnjom prema detaljima. Svaka jedinica je opremljena najnovijim sadržajima i nudi predivan pogled na Egejsko more ili bujne vrtove hotela, stvarajući savršen ambijent za opuštanje i uživanje.

AKCIJA: PUN PANSION PO CENI POLUPANSIONA!

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Poslednji ali ne i najmanje važan sa spiska preporučenih hotela za leto 2024. je Hotel Ammoa Luxury Hotel&Spa Resort 5*. Hotel se nalazi u zapadnom delu poluostrva Sitonija, na sopstvenoj peščanoj plaži, gde su ležaljke i suncobrani dostupni za goste hotela uz doplatu, kao i beach bar.

Spa centar hotela Ammoa je mesto gde se telo i duša revitaliziraju. Gosti mogu uživati u širokom spektru tretmana. Najniža cena boravka u hotelu po osobi, po danu je 62 evra.

AKCIJA: POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM!

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Pravi ljubiitelji Grčke i hedonističkog odmora ovakvu priliku sigurno ne propuštaju!

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica će za vreme praznika raditi po sledećem rasporedu: 1.5. će raditi samo call centar 9-20h, 2.5. normalno radno vreme 9-20h, 3.5. 9-18h, 4.5. 9-16h ( normalno radno vreme), nedelja 5.5. ne radimo, 6.5. 9-17h i od utorka 7.5. nastavljamo sa normalnim radnim vremenom 9-20h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • angelina

    26. april 2024. | 12:09

    Kad je u pitanju Grčka charter letovi za grupe su ono što bi mi značilo ove sezone. Ne mogu više da idem kolima i borim se sa gužvom na putu.

    Podelite komentar

  • Jovana

    29. april 2024. | 19:18

    Grcka ostrva avionom,paket aranzman,moze da se nadje povoljno ,a ima sta i da se vidi,o moru prirodi da i ne govorim.

    Podelite komentar