• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Travellandova ekskluzivna ponuda! Luksuzni hoteli Grčke po promotivnim cenama

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Za ljubitelje mediteranskog raskoša i bezbrižnog uživanja, stiže ekskluzivna ponuda koja će oduševiti sve putnike željne luksuza! Sada imate priliku da istražite čari Grčke kroz posebno kreiranu selekciju luksuznih hotela, po neverovatno promotivnim cenama

  • 0
Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Potraga za destincijom i najboljim smeštajem tokom letnjih odmora je uveliko startovala. Iskusni putnici i ljubitelji GRČKE već sada znaju gde da traže ponude odličnog hotelskog smeštaja po najpovoljnijim cenama za leto 20204. Nije tako lako naći sve zadovoljavajuće uslove za boravak na moru. Vodeći se dugogodišnjim iskustvom u turizmu, agencija "Travelland" je za svoje putnike pripremila luksuzne hotele koje će im se sigurno dopasti i to po promotivnim cenama boravka.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Grčko poluostrvo Kasandra krije nekoliko sjajnih luksuznih hotela koji su dostupni i sada vrlo pristupačni. Jedan od njih je i hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*. Smešten uz obalu u slikovitom selu Agia Paraskevi, ovaj hotel savršeno se uklapa u okruženje prepuno blistavih pejzaža, kristalnih voda i šumovitih predela. Cena boravka u hotelu tokom leta je sada prava ekskluziva – na POPUSTU je od čak 50%. Ali to nije sve! Hotel je idealan za porodično druženje i zabavu pod suncem jer poseduje neodoljivi pravi AKVA PARK za decu koji počinje sa radom 01.06.2024. Dok deca jure niz tobogane, a odrasli uživaju u osvežavajućim napicima pored bazena, vaša avantura tek počinje. Dodatni benefit je i besplatan boravak za drugo dete. Usluga u hotelu je all inclusive.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

AKCIJA: POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM!

Ovakva pnuda se ne propušta kada je u pitanju Hotel Ammoa Luxury Hotel&Spa Resort 5*. Hotel se nalazi u zapadnom delu poluostrva Sitonija, na sopstvenoj peščanoj plaži. Spa centar hotela Ammoa je mesto gde se telo i duša revitaliziraju. Gosti mogu uživati u širokom spektru tretmana. Najniža cena boravka u hotelu po osobi, po danu je 62 evra. Doživite savršen spoj izvanrednih sadržaja i beskonačnih mogućnosti za uživanje u Ajul Lukuri Hotel & Spa Resortu.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Hotel Mitsis Galini Wellness&Spa 5* je savršen izbor za sve one koji žele da spoje luksuzni odmor sa wellness i spa iskustvom na jednoj od najlepših destinacija u Grčkoj. Ovaj izvanredni resort, smešten u slikovitom mestu Kamena Vurla, blizu Atine, poziva vas na putovanje koje će probuditi sva vaša čula i osloboditi vas svakodnevnog stresa. Okružen bujnim drvećem eukaliptusa, hotel Mitsis Galini stvara neodoljivu atmosferu mira i harmonije, idealnu za potpuno opuštanje i revitalizaciju duha. Usluga u hotelu je polupansionska.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

AKCIJA: POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM!

Poluostrvo Halkidiki već decenijama očarava putnike svojom izuzetnom lepotom i raznolikošću ponude. Kasandra je najzapadnije poluostrvo i poznata je po svojim živopisnim plažama, kristalno čistom moru i bogatom noćnom životu. Na njenom severozapadnom delu, u Sani regiji, mešten je hotel Simantro Resort 5*. Hotel raspolaže sa 346 renoviranih soba sa pogledom na more, baštu ili bazen. Osim sniženih cena boravka do 30%, dodatna pogodnost je i GRATIS polupansion.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Agia Triada je dom još jednog impozantnog i luksuznog hotela - Santa Wellness Resort 5*. Ovo ekskluzivno utočište vraća sjaj glamura aristokratskih odmarališta iz šezdesetih godina, kombinujući tradiciju sa savremenim luksuzom. Istovremeno, predstavlja oazu mira koja se odlikuje nenadmašnim stilom i izuzetnim gostoprimstvom. Hotel se nalazi na plaži i usluga je polupansionska.

Priuštite sebi nezaboravan odmor i rezervišite svoje mesto već danas, jer ova ekskluzivna prilika neće dugo trajati.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja