• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

HIT ponuda: Grčki hoteli po ceni apartmana!

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pronalaženje kvalitetnog smeštaja po pristupačnim cenama često je poput potrage za blagom. Međutim, u agenciji "Travelland" veruju da svako zaslužuje da iskusi pravi luksuz po ceni koja neće opteretiti vaš budžet

  • 0
Travelland Foto: Promo/ Travelland

Neodoljiva ponuda all inclusive hotela po ceni koja je pristupačna kao smeštaj u apartmanu, stupila ja na snagu. Zamislite sebe kako se opuštate na belim peščanim plažama, dok vas okružuje beskrajno plavo more, a sve to uz vrhunsku uslugu i neograničeni pristup kulinarskim delikatesama. To se zove odmor na grčki način!

GRČKA, zemlja bogate istorije, ukusne kuhinje i gostoljubivih ljudi, idealna je destinacija za savršen letnji odmor. Potraga za dobrim i kvalitetnim smeštajem je počela. Odnos cene i kvaliteta usluga je veoma važan i taj savršen balans pronašli smo među ponudama agencije "Travelland" koje prednost daju hotelskom smeštaju. Izdvajamo nekoliko hotela koji su stekli reputaciju kao odličan izbor prema recenzijama iskusnih putnika.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Hotel Delphi Beach 4* predstavlja pravo čudo na obali kristalno čistog Egejskog mora, smešten tek 2,5 km od slikovitog ribarskog sela Erateini. Ova ekskluzivna destinacija, između Galaksidija i Nafpaktosa, pruža neodoljivu kombinaciju netaknute prirode i tradicionalnog grčkog šarma. Bez obzira da li ste u društvu porodice, partnera ili prijatelja, ovaj hotel će vas osvojiti svojom raskošnom lepotom, besprekornom udobnošću i neponovljivom gostoljubivošću. Sa sniženim cenama i popustom do 26%, rezervišite svoje mesto već sada.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Zamislite sebe kako se probuđujete uz zvuk talasa koji miluje obalu, dok sunce lagano izranja iznad beskrajnog Egejskog mora. Ovo nije san - ovo je realnost u renoviranom hotelu Santa Beach 4*, vašem kutku raja na obali Halkidikija. Smešten u slikovitom mestu Agia Triada, ovaj dragulj nalazi se na samo korak od Soluna i obale Halkidikija. Hotel nudi izuzetnu udobnost i jednostavan pristup za putnike iz svih pravaca. Vaša oaza na obali je udaljena samo nekoliko koraka. Dok se sunčate na belom pesku, uživajte u beskrajnom plavetnilu mora. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz dodatnu naplatu za potpuno opuštanje. Prepustite se čarima polupansiona sa bogatim švedskim stolom, gde vas očekuju vrhunski specijaliteti za doručak i večeru, sasvim po vašem ukusu.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

U blizini slikovitog sela Kriopigi, istoimeni hotel Kriopigi 4* je idealan izbor za porodični odmor, nudeći prelep panoramski pogled na zaliv Toroneos, okružen šumom i maslinjacima. Hotel nudi širok spektar sadržaja, uključujući 24-satnu recepciju, lift, dostupnost lekara na poziv, parking, besplatan wi-fi u sobama i javnim prostorijama, restoran, a la carte restoran, barove (lounge bar, bar pored bazena), igralište za decu, animaciju za najmlađe, bazen, poseban bazen za decu, večernju animaciju, teretanu, stoni tenis, SPA & Wellness centar… Usluga u hotelu je All inclusive.

Smestivši se na izvanrednoj lokaciji, tik uz glavni put koji spaja Hanioti i Pefkohori, Hanioti hotel Grand Victoria 3* se ističe kao skromno, ali šarmantno utočište koje obiluje raznim mogućnostima. Ovaj hotel zauzima povoljan položaj na istočnom delu poluostrva Kassandra, samo 500 metara udaljen od centra živopisnog mesta Hanioti i na svega 350 metara od prelepe peščane plaže. Usluga u hotelu je polupansionska. Aktuelan je popust do 35% za boravak tokom leta.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Sa savršenom lokacijom, upravo u srcu kosmopolitskog sela Hanioti i na udaljenosti od svega 80 metara od čarobne plaže, hotel Hanioti Melathron 4* je prava oaza mira i udobnosti.

Hotel je doslovno korak od gradskog trga, što vam omogućava da lako istražujete sve čari ovog živopisnog mesta. Sa udaljenošću od samo 5 km od Polihrona i Pefkohorija, te oko 100 km od aerodroma u Solunu, lokacija je idealna za istraživanje ovog magičnog dela Grčke.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja