• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

AKO STE ZALJUBLJENI U PRELEPI EGEJ: Odaberite najbolji hotel u Bodrumu – Titanic Luxury Collection 5*

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ukoliko je vaš životni moto da se odlazak na more nikako i ni pod kojim uslovima ne preskače, a odabrali ste prekrasni Bodrum, sledeći korak je da izaberete neki od sjajnih hotela

  • 0
1A Travel hoteli Foto: Promo/ 1A Travel

Jedan od onih koji će definitivno učiniti da se zaljubite u Egej i da mu se uvek vratite, jeste hotel Titanic Luxury Collection Bodrum 5*.

Smešten u jednom od najlepših zaliva Bodruma, ističe se specifičnom arhitekturom inspirisanom stilovima Bodruma i Mikonosa. Na peščanoj plaži dugoj 350 metara, prostire se na 80 000 m2 Guverdžinlik zaliva, zahvaljujući kom je zaštićen od vetrova, te je boravak u ovim predelima uvek prijatan. Titanic Luxury Collection Bodrum 5* ozbiljno shvata potrebe svakog gosta, pa zahvaljujući tome može da se pohvali jedinstvenom "High class all inclusive" uslugom, kojom pomera granice pojma luksuza. Odiše elegancijom i posvećuje se svakom gostu individualno, jer svaki gost je poseban u ovom hotelu. Idealan je za uživanje među najlepšim bojama prirode, a u ponudi ima bogate sadržaje, od glavnog restorana i 4 a la carte restorana, barova, poslastičarnice, do otvorenih i zatvorenih bazena, akva parka, sportskih aktivnosti i "Tini Kids" kluba za radost onih najmlađih.

Što se tiče gurmanluka, hotel je i u toj sferi otišao korak dalje. Sve što okusite na tanjiru pripremljeno je od strane pravih profesionalaca, koji svojim iskustvom i kreativnošću udovoljavaju svačijem ukusu. Filozofija hotela Titanic Luxury Collection Bodrum 5* je da se treba prilagoditi apsolutno svakom gostu, pa ćete zasigurno uživati u svojoj omiljenoj hrani sa najlepšim pogledom na Egejskoj obali. Strpljivo pripremljeni ukusi iz Turske i celog sveta očaravaju i najzahtevnije goste.

Tokom celog dana i večeri, možete uživati i zabaviti se sa prjateljima u nekom od kafića i barova, svaki drugačijeg ambijenta. Hotel u sastavu ima i poslastičarnicu, koja dizajnom odiše šarmom francuskih kafića. "Caprice Petisserie" uvešće vas u slatki svet dezerta, svojim čokoladnim carstvom kolača zanimljivih oblika, raznim pudinzima, popularnim makaronsima...

Titanic Luxury Collection Bodrum 5* će biti vaše mesto za beg i uživanje u komforu sa najdražima. U ponudi je dobro poznate agencije "1 A Travel", koja ima već dugogodišnje iskustvo sa aranžmanima u Turskoj, Egiptu, od prošle godine, u ponudi je i Tunis, a od ove, i prekrasna Malta.

Ako vaš izbor padne na drugu regiju u Turskoj, Antalijsku, dobra vest je da za Antaliju ove godine možete putovati iz Beograda, ali i iz Niša. Ista je situacija i kada je Tunis u pitanju, pa se raspitajte kod naših agenata, ukoliko vam polasci iz Niša više odgovaraju.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja