• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Travellandova ekskluzivna ponuda grčkih hotela sa 5* POPUSTI do 40%, agencija radi i u nedelju!

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Odmor na grčki način – spoj opuštanja, hedonizma i nezaboravnih trenutaka u pravom raju na zemlji! Ne propustite najpovoljnije ponude aranžmana za boravak u grčkim hotelima sa 5* tokom predstojeće letnje sezone

  • 1
Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Zamislite sebe kako se opuštate na belim peščanim plažama, dok vas okružuje beskrajno plavo more i miris slanog vazduha. Dok sunce zalazi, uživate u vrhunskoj usluzi luksuznog resorta i neograničenom pristupu kulinarskim delikatesama koje zadovoljavaju sva čula. Jednostavno rečeno, leto u GRČKOJ!

Agencija "Travelland" spremila je neodoljive ponude hotelskog smeštaja po sniženim cenama.

POLUPANSION PO CENI NOĆENJA S DORUČKOM

Na severozapadnom delu poluostrva Kasandre, u čarobnoj Sani regiji, smešten je hotel Simantro Resort 5*, pravi biser u ponudi agencije "Travelland". Uz apsolutni komfor i besprekornu uslugu, vaš boravak ovde biće nezaboravan. Osim što su snižene cene boravka do čak 30%, kao dodatna pogodnost obezbeđen je GRATIS polupansion, kako biste mogli u potpunosti da uživate u svom odmoru bez brige o dodatnim troškovima.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Ekskluzivne cene nudi i Cora Hotel & Spa 5* - skriveni dragulj mira tik uz tirkizne vode plaže Afytos, koja se smatra jednom od najživopisnijih lokacija Halkidikija. U ovom delu raja na zemlji, dočekuje vas hotel namenjen isključivo odraslima, pružajući vrhunsko iskustvo bez premca (iako su deca starija od 12 godina dobrodošla i plaćaju kao odrasle osobe). Smešten između kristalno čistih voda Egejskog mora i blistavog neba, Cora Hotel & Spa odiše harmonijom mediteranskog duha i savremenog luksuza. Svaka soba i apartman predstavljaju oazu mira i udobnosti, dok se pogled na zalazak sunca sa terase pretvara u nezaboravno iskustvo za sva čula. Na cene boravka odobrava se popust do 40%.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Hotel Mitsis Galini Wellness & Spa 5*, smešten u prelepom mestu Kamena Vurla nedaleko od Atine, pravi je izbor za savršen odmor. Okružen dolinom eukaliptusa, ovaj resort pruža jedinstvenu kombinaciju prirodne lepote i luksuza. Standardna usluga u hotelu je polupansionska, ali sada imate priliku da uživate u boravku uz popust od 25% i besplatnom punom pansionu. Uživajte u opuštajućoj atmosferi i svim pogodnostima koje ovaj luksuzni resort nudi.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Koncept, pristup i atmosfera kao kod kuće čine da se stotine porodica vraćaju iz godine u godinu hotelu Hotel Cronwell Platamon Resort 5*. Hotel se nalazi na samoj plaži, između Nei Porija i Platamona. Poznat po svom impresivnom Splash Parku, ovaj hotel je nezaobilazna destinacija za savršen porodični odmor. No, Splash Park je samo početak onoga što ovaj hotel nudi. Gosti se iznova vraćaju ne samo zbog vrhunskih sadržaja za zabavu i opuštanje, već i zbog pažljivo osmišljenog ambijenta koji garantuje nezaboravne trenutke za celu porodicu.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Agia Triada je dom još jednog impozantnog i luksuznog hotela - Santa Wellness Resort 5*. Ovo ekskluzivno utočište vraća sjaj glamura aristokratskih odmarališta iz šezdesetih godina, kombinujući tradiciju sa savremenim luksuzom. Istovremeno, predstavlja oazu mira za odrasle goste koja se odlikuje nenadmašnim stilom i izuzetnim gostoprimstvom. Hotel se nalazi na plaži i usluga je polupansionska (doručak i večera po principu švedskog stola).

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Isplanirajte svoje putovanje već danas i osigurajte sebi savršen početak leta!

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • angie

    25. maj 2024. | 13:40

    Halkidiki je čest izbor, ovi popusti su zaista odlični, ali da bi bio pravi hedonizam, ove godine pratimo charter letove za grupe i put Grčke avionom.

    Podelite komentar