• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najpovoljniji Travellandovi avionski aranžmani: Ostrvo KRIT u junu od 355 evra za 6 noćenja

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaki deo Krita odiše posebnom atmosferom, od slikovitih planinskih sela i bujnih dolina, do neverovatnih peščanih plaža i tirkiznih voda Egejskog mora. Mi smo pronašli povoljne aranžmana u junu za ovo grčko ostrvo!

  • 0
Agia Galini, Island Crete, Greece Foto: Shutterstock

Sa svojim prelepim plažama, kristalno čistim morem i bogatom kulturnom baštinom, Krit sigurno zauzima jedno od pet TOP destinacija za leto 2024. U junu, temperature su prijatne i tople, ali ne previše vruće, tako da je idealno vreme za istraživanje ostrva bez gužvi koje su karakteristične za visoku sezonu. Bilo da koristite redovnu liniju za Krit ili putujete čarter letom, izuzetno povoljni aranžmani na 6, 7, 9 i 10 noćenja nalaze se u agenciji "Travelland" - Čarter letom od 16.06. aranžman na 6 noćenja po ceni od 498 evra po osobi.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Iz bogate ponude za Krit izdvajaju se neki hoteli koji se sa razlogom svrstavaju u takozvane HIT PONUDE:

  • Hotel Iro 2* - smešten je u glavnoj ulici u Hersonisosu i na 150 metara od plaže. Najniža cena za 6 noćenja uz polupansionsku uslugu je 487 evra
  • Hotel Brascos 3* - nalazi se u samom gradu Retimno, na samom ulazu u stari grad. Pored hotela nalaze se brojne taverne, barovi, prodavnice i noćni klubovi. Noćenje sa doručkom od 496 evra za 6 noćenja.
  • Hotel Niko Elen 3* - smešten je u mestu Stalida i na 3 km od Hersonisosa, a na 130 metara od plaže. Za 6 noćenja najniža cena po osobi je 491 evro.
  • Hotel Aqua Maris - nalazi se u centru Hersonisosa, u neposrednoj blizini hotela Palmera Beach 4* na oko 40 m od plaže. Za 6 noćenja najniža cena po osobi je 355 evra.
  • Hotel Central Hersonissos 3* - hotel je smešten na 100 metara od centra i na 200 metara od plaže. Najniža cena za 6 noćenja uz polupansionsku uslugu je 564 evra.
Travelland Foto: Promo/ Travelland

Uštede za letnji odmor na Kritu idu i do 30% ukoliko se opredelite za neki od ovih hotela sa 4 i 5 zvezdica iz ponude agencije "Travelland" sa čak 4 organizovana polaska nedeljno:

Krit ima čaroliju koju druga ostrva jednostavno ne mogu da ponude, zbog čega je postao magnet za turiste iz celog sveta. Njegova dinamična mešavina prirodnih čuda i kulturnih blaga čini Krit destinacijom koja ne samo da privlači, već i zadržava srca onih koji ga posete, vraćajući se iz godine u godinu da bi otkrili nove čari ovog magičnog ostrva

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja