• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

LETO u Španiji: Costa Brava već od 7. juna za samo 399€, Travellandove ponude dostupne i nedeljom!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovog leta Španija je jedna od najtraženijih letnjih destinacija. Zato, dobro došli u zemlju sunca, strastvenih flamenko ritmova i neodoljive gastronomije! Specijalne cene za junske polaske čekaju vas na adresi Dobračina 43

  • 0
Plaža Kosta Brava Foto: Shutterstock

Costa Brava je popularna letnja destinacija u severoistočnoj Španiji, poznata po svojim prelepim plažama, kristalno čistom moru i slikovitim priobalnim gradićima. Dom je mnogih istorijskih gradova i sela sa srednjovekovnim zamkovima, crkvama i muzejima. Katalonska kuhinja je poznata po svojim ukusnim specijalitetima, uključujući morske plodove, paellu i tapas. Kombinacija prirodnih lepota, bogate kulturne baštine i raznolikih turističkih sadržaja, čini ovu destinaciju savršenu za letnji odmor. Kako bi taj odmor zaista i bio savršen, agencija "Travelland" je svojim putnicima omogućila i sjajne ponude aranžmana za polaske već u junu.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Specijalne cene rezervisane su za mnoge avionske polaske počev od 07.06. i aranžmane na 7, 9, 10 i 11 noćenja. Kada je reč o povoljnim ponudama za boravak na 10 dana/9 noćenja, iz ponude se izdavajaju hoteli:

Hotel Rosa Nautica 3* - šarmantni hotel smešten u lepoj turističkoj oblasti i delu grada Malgrat de Mar. Ovaj hotel je popularan izbor među putnicima koji traže udoban i pristupačan smeštaj, blizu plaže i glavnih turističkih atrakcija. Najniža cena za 9 polupansiona je 399 evro po osobi.

Aranžman na 12 dana/11 noćenja od 17.06. košta 669 evra. Ostali polasci - 26.06. na 9 noćenja (od 690€); 28.06. na 10 noćenja (od 708€).

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Hotel Maria del Mar 4* takođe može da se pohvali sjajnom cenom boravka (od 499 evra za polupansion u terminu od 07.06. do 16.06.). Odlično je pozicioniran u samom centru Ljoret de Mara na par koraka od brojnih restorana, barova, prodavnica, diskoteka... Uprkos živopisnom okruženju, hotel pruža mir i tišinu. Od šetališta koje se nalazi uz plažu i glavne gradske plaže udaljen je 300 m. Jedna od lepših plaža u ovoj oblasti (Fenals plaža) nalazi se na oko 20 minuta hoda od hotela. Aranžman na 8 dana/7 noćenja od 10.06. košta 630 evra. Ukoliko preferirate kraći odmor, naš predlog je boravak na 6 dana/5 noći u ovom hotelu po najpovoljnijoj ceni od 455 evra sa avionskim polaskom 21. juna. Ostali polasci - 21.06. na 10 noćenja; 26.06. na 9 noćenja; 28.06. na 10 noćenja.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Hotel Alegria Sun Village 4* je još jedan odličan izbor za turiste koji traže komforan i sadržajan boravak u srcu popularnog letovališta Ljoret De Mara. Nalazi se na 5 minuta hoda od samog centra, dok je od plaže udaljen oko 400 metara. Usluga u hotelu je polupansionska. U periodu od 21.06. do 01.07. vaš odmor od 11 dana i 10 noćenja može koštati 695 evra.

Costa Brava je destinacija koja budi sva čula i ostavlja neizbrisiv trag u srcima svih koji je posete.

Sva mesta ovog poznatog turističkog regiona su dobro povezana sa Barselonom autobuskim prevozom i vozom, s tim da se autobusom stiže brže.

Rezervišite svoje mesto i otkrijte magiju Costa Brave.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja