• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Snižene cene letnjih aranžmana! Saznajte gde otići na odmor u junu

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mesec je jun, a vi još niste isplanirali svoj odmor? Ako ste od onih turista koji čekaju poslednji trenutak kako bi uštedeli nešto novca na tzv. last minute ponudama, imamo sjajne vesti za vas!

  • 0
Viva Travel Foto: Canva

Last minute ponude su savršena prilika da za povoljnu cenu otputujete na destinacije o kojima ste oduvek maštali. Bilo da se radi o egzotičnim plažama, živopisnim evropskim gradovima ili mirnim planinskim predelima, ove ponude omogućavaju vam da istražite svet bez probijanja budžeta.

Agencije su razvile širok spektar last minute aranžmana koji uključuju sve - od all-inclusive paketa sa smeštajem u luksuznim hotelima, preko avanturističkih tura, do porodičnih odmora. Zahvaljujući ovim ponudama, možete uživati u svim čarima odmora, uz značajne uštede. S obzirom na to da su agencije svesne rastuće potražnje za ovakvim aranžmanima, kontinuirano unapređuju svoje ponude, osiguravajući da svaki putnik pronađe nešto po svojoj meri. Agencija "Viva Travel" već više od 20 godina brine o svojim putnicima trudeći se da svoju ponudu svake godine "osveži" i obogati nekim novim aranžmanima. Ovog puta odmor u Italiji može biti na fantastičnim mestima poput Sorenta, Katanije i Palerma. Već od 21. juna na raspolaganju su sledeći aranžmani:

21. JUN - Rimini, autobusom / 7 noćenja od 295 evra

21. JUN - Lido di Jesolo, autobusom / 7 noćenja od 529 evra

21. JUN - Sicilija, avionom / 7 noćenja od 589 evra

21. JUN - Sorento - Amalfi obala, avionom / 7 noćenja od 859 evra


22. JUN - Sicilija - Palermo, avionom / 7 noćenja od 489 evra

28. JUN - Sicilija - Katanija avionom / 10 noćenja od 689 evra

Viva Travel Foto: Canva

Međutim, nestrpljivi ste, ne možete dočekati plažu i more... Rešenja ima. Spakujte kofere i krenite ka prelepoj Grčkoj! Letnja sezona je počela već u maju. Prvi slobodni termin za Grčku, tačnije poluostrvo Halkidiki je 8. jun. U pitanju su autobuski aranžmani na 10 noćenja po specijalnim cenama:

JUNHanioti / od 140 evra

8. JUNPefkohori / od 156 evra

8. JUN – Polihrono / od 164 evra

8. JUN – Neos Marmaras / od 128 evra

Viva Travel Foto: Canva

Pored evropskih letovališta, turistička agencija "Viva Travel" vam donosi duh istoka kroz svoju ponudu letovališta u Turskoj. Direktan čarter let, luksuzni hoteli i vrhunska usluga bazirana na konceptima All Inclusive i Ultra All inclusive. A sve to po pristupačnoj ceni za odrasle i uz besplatni smeštaj za decu do 15 godina, čini Tursku idealnom destinacijom za letnji odmor.

JUNAlanja, čarter let / 7 noćenja od 399 evra

28. JUNBelek, čarter let / 7 noćenja od 1114 evra

21. JUNKemer, čarter let / 7 noćenja od 822 evra

19. JUNKušadasi, čarter let / 7 noćenja od 392 evra

21. JUNLara - Antalija, čarter let / 7 noćenja od 914 evra

21. JUNSide, čarter let / 7 noćenja od 756 evra

Pored avionskih aranžmana na 7 noćenja u ponudi su i aranžmani na 10 i 11 noćenja, kao i autobuski aranžmani za Kušadasi i Sarimsakli.

Viva Travel Foto: Canva

Jeste li već imali priliku da istražite mističnu Hurgadu? Hurgada nudi kilometre prelepih plaža koje će vas ostaviti bez daha. Uživajte u sunčanju, plivanju i raznovrsnim vodenim sportovima. Bilo da ste u potrazi za aktivnostima ili želite samo da se opustite uz dobru knjigu, Hurgada ima sve što vam je potrebno za savršen odmor. Na snazi je Ultra last minute ponuda agencije "Viva Travel":

11. JUNHurgada, All inclusive / 10 noćenja od 479 evra

21. JUNHurgada, All inclusive / 10 noćenja od 555 evra

Ne gubite vreme – angažujte se odmah i odaberite samo najbolje za sebe ovog leta.

Sve informacije o popustima i aranžmanima možete dobiti u poslovnici agencije na adresi Krunska 48, ili posetom internet stranice www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja