• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najveća ponuda letnjih aranžmana za Španiju: Sa Travellandom na odmor od juna do septembra, radimo i nedeljom

Vreme čitanja: oko 3 min.

Letovanje u Španiji nikada nije bilo dostupnije kao ove godine. Da li ćete iskoristiti priliku dobrih cena za avionske aranžmane u popularnim španskim letovalištima?

  • 0
Travelland Španija Foto: Foto: Promo/ Travelland

Jedna od zemalja sa najlepšim plažama na svetu je Španija koja ima dugu tradiciju ugostiteljstva i izuzetno razvijen turizam. Ove karakteristike čine letovanje u Španiji savršenim izborom za nezaboravan odmor. Costa Brava, Costa Blanka, Majorka, Costa del Sol su letovališta koja se najviše pretražuju na Google-u kada je reč o odmoru u Španiji. Međutim, sve ponude za celu sezonu možete pronaći na jednom mestu - u agenciji “Travelland”.

Na španskom, Costa Brava znači "divlja obala", a kada posetite ovu oblast, biće vam jasno otkud baš to ime. Čitava regija obiluje divljim, ali prelepim plažama, slikovitim predelima sa netaknutom prirodom i kamenitim zalivima koji će vas očarati. Jednom kada se smestite u jedan od ovih zaliva, biće vam teško da odete. Povoljne avionske aranžmane možete pronaći za polaske već od 10. juna. Agencija “Travelland” je za putnike spremila specijalne ponude sa boravkom na 5, 7, 9, 10 noćenja. Tokom juna cene se kreću od 358 evra po osobi. Od juna do septembra, Costa Brava postaje dom nekim od najizvanrednijih hotela u kojima možete odsesti:

Hotel Rosa Nautica 3* (od 399 evra); Hotel Maria del Mar 4* (od 499 evra); Hotel Alegria Sun Village 4* (od 695 evra)…

Travelland Španija Foto: Foto: Promo/ Travelland

Costa Blanca se može pohvaliti sa više od 200 kilometara prelepih peščanih plaža. Od popularnih plaža u Benidormu, sa svojim živahnim ambijentom i brojnim sadržajima, do mirnijih, skrivenih uvala. Ovaj dragulj obale Španije skriva i nekoliko sjajnih hotela koji bi mogli biti vaš izbor tokom letnjeg odmora. Hotel Gran Bali 4* - nalazi se u Benidormu. Smešten je u blizini plaže Panient i pruža širok spektar sadržaja za goste, dok se uz samu obalu mora na prelepoj promenadi “proteže” hotel Voramar 4*…. Prvi slobodan termin za boravak na 7 noćenja je 20. jun – Specijalna ponuda od 763 evra po osobi naravno dostupna je u „Travelland-u“.

Travelland Španija Foto: Foto: Promo/ Travelland

Costa del Sol, ili "Obala Sunca", smeštena je na južnoj obali Španije u regiji Andaluzija. Ova regija se može pohvaliti brojnim uređenim plažama, od onih popularnih u Marbelli i Torremolinosu do mirnijih uvala u Nerji i Esteponi. Zlatni pesak i tirkizno more pružaju idealno okruženje za opuštanje i uživanje. I da, prošetajte ulicama u kojima je šetao i Pikaso. Jedinstven je osećaj. Njegov rodni grad Malaga, zaista ima poseban šarm. Način življenja u Malagi je potpuno u skladu sa morem, muzikom i suncem koje greje oko 300 dana godišnje.

Travelland Španija Foto: Foto: Promo/ Travelland

Direktnim letom Beograd - Palma - Beograd, organizovani su I polasci za Majorku na 7,10 i 11 noćenja, počevši od 13. juna. Kada budete krenete u obilazak prelepih uvala na istoku ostrva poznatijih kao “kale” shvatićete da ste u pravom malom tirkizno-zelenom raju.

Kako biste bili odmorni za sve aktivnosti koje vas očekuju na Majorki, potrebno je da imate udobne hotele za odmor i relaksaciju.

Ovo su samo neki iz široke ponude koje vam toplo preporučujemo za letnju sezonu 2024:

Hotel Alua Linda 3* - polupansion od 655 evra

Hotel Manaus 3* - polupansion od 712 evra

Hotel BQ Apolo 4* - polupansion od 837 evra

Hotel Java BG 4* - polupansion od 852 evra

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja