• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Last minute ponude za jun – Egipat, Turska, Španija, Malta: Agencija Travelland je dostupna i u nedelju!

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sanjate o suncu, pesku i predivnom moru? Ugrabite neverovatne last minute ponude za avio polaske u junu! Sada je pravi trenutak da rezervišete svoje letovanje po izuzetnim cenama

  • 0
Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Ugrabite takozvane last minute ponude za najtraženije letnje destinacije - Egipat, Turska, Španija i Malta. Broj slobodnih mesta je ograničen te nema prostora za previše opuštanja ukoliko želite odmor kakav ste priželjkivali. Agencija "Travelland" vam omogućava da istražite svet i uživate u luksuzu, bez da opteretite svoj budžet. Ne propuštajte priliku da ostvarite uštede koje nećete naći tako lako u jeku letnje sezone.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Prelepo letovalište na obali Crvenog mora nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor. Kristalno čisto more, prelepe plaže i raskošni hoteli očekuju vas u ovom rajskom kutku Egipta.

Za Hurgadu je ostalo još malo slobodnih mesta za polazak 11.06; 21.06. i 25.06. Bilo da koristite usluge prevoza avio kompanije Air Cairo ili letite čarterom, paket aranžmani za jun su svakako povoljni. Veliki je izbor hotelskog smeštaja All inclusive usluge u ponudi agencije "Travelland", a najniža cena paketa po osobi je 475 evra. Neki od hotela za preporuku su:

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

I ove letnje sezone Turska se ističe kao jedna od traženijih destinacija. Antalija je idealna za vaše letovanje baš u junu. Sa svojim tirkiznim morem, raskošnim plažama i bogatom kulturnom baštinom, Antalija nudi nezaboravan odmor za sve posetioce. U ponudi su paket aranžmani za polaske 12. jun i 16. jun i boravak u nekom od atraktivnih hotela na 7, 10 i 11 noćenja sa popustom do čak 35%.

Posetite i prelepe plaže popularnih letovališta egejske regije TurskeMarmaris, Bodrum, Kušadasi. Još malo slobodnih mesta u hotelima i na avionu ima za polazak 27. jun.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Vaša letnja oaza može se zvati i MALTA. Uživajte u predivnim plažama poput Zlatnog Zaliva (Golden Bay) i Mellieha Bay, ili istražite fascinantne gradove kao što su Valeta i Mdina, koji su preplavljeni kulturnim nasleđem i istorijskim znamenitostima. Udobnosti vašeg odmora doprineće hoteli poput Hotela Labranda Riviera Hotel and Spa 4* koji je smešten na obali sa spektakularnim pogledom na uvalu i Hotela Sliema 3* koji se nalazi u samom centru grada Slieme, na obali. Na snazi su polasci za Maltu od 15. juna sa popustom aranžmana do 20%. Sledeći termini po sniženim cenama su: 20. jun (od 462 evra) i 22. jun (od 473 evra).

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Bez obzira da li ste ljubitelj sunca, kulture, ili kulinarstva, Španija se može sa pravom nazvati pravim rajem za sve one koji žele da iskuse čari Mediterana u punom sjaju.

Costa Brava, Costa Blanka ili Majorka, sta god da izaberete nećete pogrešiti jer svaka od ovih destinacija u Španiji nudi jedinstveno iskustvo. Ovi su polasci u junu po LAST MINUTE cenama:

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja