• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Travellandova neodoljiva ponuda letnjih aranžmana: Grčki hoteli po ceni apartmana!

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jeste li već organizovali svoj letnji odmor? Ako još uvek razmišljate kako da pronađete smeštaj koji će biti povoljan, a istovremeno pružiti vrhunski komfor, imamo sjajnu vest za vas!

  • 0
Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Uz širok izbor destinacija i smeštaja, od udobnih apartmana do raskošnih hotela sa pet zvezdica, agencija "Travelland" vam omogućava da birate ono što vam najviše odgovara. Posvećenost kvalitetu i pristupačnosti osigurava da ćete pronaći idealan smeštaj koji zadovoljava vaše potrebe i očekivanja.

Neodoljiva ponuda hotelskog smeštaja u Grčkoj po ceni koja je konkurenta apartmanskom smeštaju, stupila je na snagu. Koliko može biti teško pronaći savršen smeštaj koji neće probiti budžet, najbolje razumeju porodice sa decom. Zato smo za pažljivo odabrali hotele koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Hotel Kassandra Mare 4* - smešten je uz plažu sa belim peskom u Solunskom zalivu. Udaljen je 16 km od zaštićenih šuma Eli Neas Fokajas i 5 km od sela Nea Potidea. Uz popuste na cene boravka, hotel nudi I dodatne benefite – Za dvoje dece do 12 godina obezbeđen je besplatan smeštaj u family sobi. Usluga u hotelu je polupansionska (obroci se služe po principu švedskog stola).

Hotel Delphi Beach 4* - predstavlja pravo čudo na obali kristalno čistog Egejskog mora, smešten tek 2,5 km od slikovitog ribarskog sela Erateini. Ova ekskluzivna destinacija, između Galaksidija i Nafpaktosa, pruža neodoljivu kombinaciju netaknute prirode i tradicionalnog grčkog šarma. Bez obzira da li ste u društvu porodice, partnera ili prijatelja, ovaj hotel će vas osvojiti svojom raskošnom lepotom, besprekornom udobnošću i neponovljivom gostoljubivošću. Usluga u hotelu je All Inclusive, a popust na cene boravka tokom leta je 10%.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Na samoj obali, u blizini parka u Haniotiju, hotel Hanioti Grand Otel 4* nudi doživljaj urbanog okruženja i toplinu južnog mora. Ovaj hotel predstavlja savršenu kombinaciju modernog komfora, izvanredne usluge i autentičnog grčkog šarma. Sa popustom do 35% na cene boravka, sigurno će privući vašu pažnju. Usluga u hotelu je polupansionska (obroci se služe po principu švedskog stola).

Smestivši se na izvanrednoj lokaciji, tik uz glavni put koji spaja Hanioti i Pefkohori, Hanioti hotel Grand Victoria 3* se ističe kao skromno, ali šarmantno utočište koje obiluje raznim mogućnostima. Ovaj hotel zauzima povoljan položaj na istočnom delu poluostrva Kassandra, samo 500 metara udaljen od centra živopisnog mesta Hanioti i na svega 350 metara od prelepe peščane plaže. Usluga u hotelu je polupansionska. Aktuelan je popust do 35% za boravak tokom leta.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

Hotel Lito 2* nalazi se u prelepoj regiji Pieria, poznatoj po svojoj bogatoj istoriji, prirodnim lepotama i mirnom ambijentu. Smešten je u mirnom delu, udaljenom 2 km od slikovitog mesta Litohoro, oko 6 km od popularnog letovališta Leptokarija, i 76 km od vibrantnog grada Soluna.

Savršen je izbor za one koji žele da se odmore od gužve i buke, jer je smešten na lokaciji koja nudi apsolutni mir i privatnost. U neposrednoj blizini hotela nema razvijene turističke infrastrukture, što garantuje spokojan odmor, daleko od užurbanih turističkih centara.

Hotel Paradise Zeus 4* je smešten na prelepoj Jonskoj obali, u šarmantnom mestu Ammoudia, poznatom po svojim mirnim plažama i tradicionalnoj atmosferi. Udaljenost od Parge (oko 15 km), jedne od najlepših turističkih destinacija na Jonskoj obali, čini ovaj hotel idealnim polazištem za istraživanje istorijskih znamenitosti, prelepih plaža i živopisnih lokalnih tržišta. Hotel je okružen bujnim zelenilom i nudi prelep pogled na Jonsko more, stvarajući osećaj mira i opuštenosti. Iskoristite aktuelni popust na cene od 20%.

Travelland hoteli Foto: Promo/ Travelland

U blizini slikovitog sela Kriopigi, istoimeni hotel Kriopigi 4* je idealan izbor za porodični odmor, nudeći prelep panoramski pogled na zaliv Toroneos, okružen šumom i maslinjacima. Hotel nudi širok spektar sadržaja, uključujući 24-satnu recepciju, lift, dostupnost lekara na poziv, parking, besplatan wi-fi u sobama i javnim prostorijama, restoran, a la carte restoran, barove (lounge bar, bar pored bazena), igralište za decu, animaciju za najmlađe, bazen, poseban bazen za decu, večernju animaciju, teretanu, stoni tenis, SPA & Wellness centar… Usluga u hotelu je All inclusive, a popust na cene 30%.

Bilo da putujete s porodicom, prijateljima ili tražite romantičan beg za dvoje, aranžmani agencije “Travelland” su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe i želje.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja