• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

ČUVENI LANAC HOTELA ČIJA JE ODLIKA VRHUNSKA USLUGA: Odličan izbor za porodično letovanje u Antaliji

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Antalija je jedno od najposećenijih letovališta južne Turske, koje krase duge, peščane plaže, tirkizno more i luksuzni hoteli

  • 0
1A Travel hoteli Foto: Promo/ 1A Travel

Ova dvomilionska metropola, zahvaljujući svojoj mediteranskoj klimi i fascinantnim plažama, već godinama privlači nove posetioce i vraća one stare. Kao druga najposećenija destinacija u Turskoj od strane turista, predstavlja srce turizma Turske i glavni grad Antalijske regije.

Royal Wings Hotel 5* nalazi se u Antaliji, Lara na svojoj plaži, udaljen oko 20km od starog grada u Antaliji i oko 15km od aerodroma Antalija.

Royal Wings Hotel 5* pripada poznatom lancu hotela Stone Group Hotels, čija je zajednička karakteristika vrhunska usluga. Hotel zauzima prostor od 72.000m². Otvoren je 2005., a u potpunosti renoviran 2019.godine. Ima 457 soba (386 superior soba, 4 za osobe sa posebnim potrebama, 26 junior apartmana, 39 family dupleks soba i 2 kraljevska apartmana).

Hotel ima glavni restoran “Royal”, 6 à la carte restorana (turski, italijanski, dalekoistočni, mediteranski, steak i riblji), Snack restoran, Royal Bistro restoran, poslastičarnicu, 8 food corners i 10 barova (Sky Lobby, Aqua, Amphi, Pool, Beach, Shore Snack, Pianon Lobby, Giddy Disco, Bowling bar i Gossip). Za decu tu je mini club (4 – 12 godina), mini disco, igralište, aqua park i luna park. Gostima hotela je na raspolaganju i usluga čuvanja dece, uz određenu nadoknadu.

Hotel ima svoju peščanu plažu na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire za plažu se ostavlja depozit). Uz dodatne troškove, moguće je koristiti i paviljone na plaži.

Standard superior sobe (oko 36m²) su opremljene: ketlerom, direktnom telefonskom linijom u sobi, centralnom klimom, fenom, mini barom (dnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), sefom, satelitskom TV sa radio i muzičkim kanalima, Wi-Fi i balkonom. U sobama je zabranjeno pušenje. Dodatna doplata potrebna je samo za room service, bademantil na zahtev, telefon i ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetalni, dečji i tematski meni. U konceptu su i Snack restoran, poslastičarnica u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled servis na otvorenom, turski šator, food corners (pica, döner, kebab, kafa, kolači, voće, keks…) u određenim delovima dana. U koncept nisu uključeni, i zahtevaju dodatnu doplatu: premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta. Alkohol se ne služi osobama mlađim od 18 godina.

Royal Wings Hotel 5* ima lekara, šoping centar, uslužno pranje veša i hemijsko čišćenje, internet café, foto radnju, rent-a-car, frizerski salon, business centar, faks... Sve navedene usluge su na raspolaganju gostima uz adekvatnu doplatu.

Otvoreni bazen (3.197m2), veliki i mali bazen sa toboganima, 2 dečija bazena.Zatvoreni bazen za odrasle (172m²), dečji (35m²) i jacuzzi, dostupni su u periodu od 01.11. do 31.03.

Aqua park sa 9 tobogana, fitness centar, pikado, zabavni park, aerobic, gimnastika, vaterpolo, streljaštvo, igre na bazenu, košarka, odbojka na plaži, tenis preko dana (2 terena), stoni tenis, streljaštvo, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), bioskop, animacije i programi, živa muzika. Uz doplatu: tenis u večernjim satima, oprema za tenis, časovi tenisa, mini fudbal, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice, svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Od Spa & Wellness sadržaja, gostima hotela su u okviru koncepta na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, zona za odmor, jacuzzi (samo u zimskoj sezoni), dok se masaža, piling, tretmani nege lica i tela i ostalo van koncepta doplaćuju.

Za dodatna pitanja i informacije, možete nas kontaktirati putem call centra na 011 655 78 00. Sve ponude, takođe možete pogledati na zvaničnom sajtu agencije "1A Travel", gde možete i sami uraditi rezervaciju online.

U ponudi su i drugi, brojni hoteli u Turskoj, Tunisu i naravno, Egiptu. Na vama je samo da odaberete, uzmete odmor i spakujete se, o ostalom brinemo mi.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja. Kad smo već kod želja, znamo da se one posebno ispunjavaju u vreme Nove godine i Božića, pa možda da poželite Maldive, Sejšele, Mauricijus ili Zanzibar, a mi ćemo vam pomoći da se ostvare lako i brzo. Neka vam nova godina počne na mestu o kom maštate duže vreme ili svoju porodicu obradujte putovanjem na neku od ovih egzotičnih destinacija.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja