• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Doživite leto iz snova: Šta nas sve očekuje ove sezone u Portonovom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Portonovi, luksuzna destinacija koja se iz godine u godinu potvrđuje kao pravi biser Crne Gore, pripremio je leto puno nezaboravnih događaja

  • 0
Portonovi Foto: Portonovi

Letnje temperature već su uveliko tu, i pravo je vreme da se spustimo do mora i uživamo u svemu što leto nosi sa sobom. Sunčani dani i duge, tople noći idealni su za beg iz svakodnevice i uživanje u čarima Jadranskog mora. Portonovi, luksuzna destinacija koja se iz godine u godinu potvrđuje kao pravi biser Crne Gore, pripremio je leto puno nezaboravnih događaja, koji zadovoljavaju sve ukuse i uzraste, čineći ovu destinaciju nezaobilaznom na mapi letnjih avantura, a ne samo onom koja nudi prelepe plaže i kristalno čisto more.

Portonovi Foto: Portonovi

Jul i avgust u znaku koncerata i muzičkih večeri

Nakon tradicionalnog koncerta Mjesne muzike Đenović i nastupa Simfonijskog orkestra - Najbolje od 80-ih, posetioce Portonovog 27. jula očekuje četvrto po redu vinsko veče. Prisutni će biti u prilici da degustiraju neka od najboljih regionalnih i svetskih vina na Vista trgu, uz koncert poznate hrvatske umetnice Natali Dizdar.

U avgustu posetioce očekuju dva velika koncerta: Tijana Bogićević, za čije nastupe se uvek traži karta više, nastupiće 10. avgusta, dok je 17. avgust rezervisan za spektakularnu Rock operu. U ovoj jedinstvenoj kombinaciji muzičkih žanrova – roka, džeza i opere – članovi Novosadskog big benda, kao i vokalni solisti, zajedno sa orkestrom opere predstavljaju neponovljiv koncertni program. Ova dva koncerta će ujedno biti i vrhunac letnje sezone u Portonovom i jedinstvena prilika za nezaboravne večeri pod zvezdama.

Uživanje za ljubitelje umetnosti i gastronomije

Tokom jula će u Portonovom biti izloženi i radovi uspešne crnogorske slikarke Biljane Keković u okviru izložbe „Misli u pokretu“, u saradnji sa galerijom Pizana. Kroz svoju bogatu karijeru, Biljana je imala brojne samostalne i selektovane izložbe širom regiona i sveta - od Barskog ljetopisa, do međunarodnih sajmova u Madridu i Dubaiju.

I ljubitelji dobre hrane neće ostati uskraćeni, jer će azijski fusion restoran NOA svake nedelje tokom leta služiti branč, gde će gosti imati prilike da probaju razne istočnjačke specijalitete sa potpisom šefa kuhinje Krisa Marea. Naravno, tu su i svi ostali restorani i barovi u ovom luskuznom naselju, gde možete potražiti predah od uživanja u moru i suncu.

Za više informacija posetite Portonovi kalendar događaja ili pišite na events@portonovi.com.

Ne propustite priliku da budete deo još jednog nezaboravnog leta u Portonovom!

(Ona.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrto veče Serbia Fashion Week-a: Očaravajuća sinergija avangarde, klasike i kreativnosti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja