• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatica na more ponela punjene paprike i suhomesnato, a u torbi za plažu čega nema: Već uštedela za novo more

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pun frižider u apartmanu i puna torba za plažu!

  • 2

Hrvatska influenserka Melita Matičević Vukasović, započela je svojim videom neočekivanu raspravu o nošenju hrane na letovanje. U svom videu sa "TikToka", Melita je pokazala sve obroke koje je pripremila kod kuće kako bi uštedela tokom letovanja.

- Za mene, odlazak na more ove godine je kao privilegija za najbogatije ljude. I uopšte se ne stidim zbog toga, opskrbili smo se i stvarno smo se pripremili sa domaćom hranom i poneli smo dosta toga sa sobom na more - objasnila je u svom videu, prikazujući šta je sve spremila - od grickalica do punjenih paprika, sira, voća i povrća.

U posebne posude koje se mogu vakuumirati spakuvala je kuvane obroke, suhomesnate proizvode, kao i sveže namirnice. Nešto od toga je za nošenje i grickanje na plaži, a nešto da cela njena porodica ruča u apartmanu.

- Uštedeli smo dosta novca na plaži, već smo rezervisali sledeće letovanje i jeli smo sveže i domaće. Neka ko kaže šta god hoće, uštedeli smo novac i dobro se hranili na moru - zaključila je.

@kuhas_melita Veganski krekeri po receptu žene koja je pobijedila karcinom!💪 Skokni do nje @cancer.influencer 🤍 ....a sada ▶️ R E C E P T : ▶️ 📌 250 g pirovog brašna 📌 1 mala žličica soli 📌 1 žličica mljevenog ružmarina 📌 60 ml maslinovog ulja 🫒 📌 120 ml tople vode Sve sjediniti u loptu tijesta. Uključiti pećnicu na 200°C Rastanjiti tijesto između 2 pek papira. Izrezati u željene oblike ali svaki komadić bocnuti vilicom (za bolju hrskavost) ( ..osim toga, veća hrskavost se dobije i ukoliko izbockano tijesto, prije pečenja ostavimo u frižideru 30 min, no to ovdje nije glavni uvijet!) Pečene ohladiti i služiti se ! ❣️ Za dugotrajnuju hrskavost, mi jedan dio vakumiramo pomoću najboljeg na tržištu vakum aparata od @status.izvorna.pomagala  i pospremamo za putovanja u vrećice od istoimene tvrtke. Dio koji ćemo odmah konzumirati pospremimo u kutiju i držimo tako na stolu. Kad god si tko uzme šaku krekera, ostatak opet vakumira u 3 potezanja, pomoću ručne vakum pumpice. 🎁 Želiš li i ti nešto naručiti iz bogate, praktične ponude @status.izvorna.pomagala ovsje ti ostavljam svoj kod za popust : KUHASMELITA . . . #kodzapopust #statusizvornapomagala #status #vakum #vakumposude #vakumaparat #vakumvrecice #svjezahrana #zdravahrana #zdravirecepti #recepti #pir #dinkel #spelta #krekeri #zdravo #healthy #sugarfree #vegan #vege #fitness #CapCut ♬ original sound - Kuhaš Melita

Njena objava je privukla pažnju mnogih. Bilo je onih koji nisu podržali njen način letovanja. Većina misli da je ovako nešto ponižavajuće i da "neko ko ovoliko mora da se muči ni ne treba da ide na more".

"Svako radi kako hoće, ali ja volim da probam hranu iz mesta u koje putujem", "A gde su pašteta i paradajz?", napisali su neki korisnici koji nisu bili oduševljeni time što Melita svašta nosi na plažu.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su podržali Melitinu ideju, pa su joj uputili pohvale za ideju, realizaciju, uštedu, a naposletku i trud koji je značio celoj porodici.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Olivera

    20. jul 2024. | 01:12

    Najvažnije je jesti čistu i zdravu hranu.Svaka čast.

    Podelite komentar

  • Ja

    20. jul 2024. | 20:39

    Koliko je vremena provela pripremajuci sve to i koliko je kostalo ? Saberi. Posle ovoliko spremanja hrane stvarno joj treba odmor. Jadna zena, ne treba preterivati.

    Podelite komentar