• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

PEŠČANA PLAŽA DUGA SEDAMSTO METARA: Jako dobar hotel za porodice, ali i za sve druge

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Bodrum je neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski. Sa svojim kristalnim morem, prostire se duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos

  • 0
1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Bodrum je pravi dragulj među letovalištima u Turskoj, ali je i mesto u kom se nalazi jedno od sedam svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i ekskluzivnih hotela, pa svako može izabrati nešto baš po svojoj meri

Yasmin Bodrum Resort 5* nalazi se oko 5km od centra Turgutreisa, oko 20km od centra Bodruma i oko 50km od aerodroma.

Hotel je izgrađen 2004.godine, poslednji put renoviran 2022. godine i zauzima površinu od 108.000m2. Sastoji se od glavne zgrade (6 spratova) i dvospratnih bungalova (42 bloka). Ima ukupno 464 sobe (155 standardne sobe u glavnoj zgradi, 37 junior suite u glavnoj zgradi, 4 (palace) deluxe suite u glavnoj zgradi, 233 club standardne sobe, 17 junior suite u klubskom delu hotela i 1 king suite u klubskom delu hotela). Smešten u prelepom okruženju preporuka je za miran odmor. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 4 à la carte restorana (turski, italijanski, riblji i internacionalni restoran), nekoliko barova, poslastičarnica, diskoteka, Spa centar i fitness. Za decu je tu mini club (4-12 godina), dečiji bazen sa dva tobogana, zatvoreni dečiji bazen i mini disco.

Yasmin Bodrum Resort 5* se nalazi na svojoj 700m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži i ima 3 pontona. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna, dok se upotreba izdvojenih paviljona na plaži doplaćuje.

Sve sobe imaju keramički pod, sef, telefon, LCD TV sa satalitskim kanalima, centralnu klimu, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, mini bar i balkon ili terasu. Svi tipovi soba mogu imati pogled na more, baštu ili kopno. Club standard sobe imaju površinu oko 29m2, nalaze se u bungalovima na udaljenosti 50-500m od glavne zgrade, mogu imati pogled na baštu ili na more. Ove sobe nemaju Wi-Fi internet. Standardne sobe u glavnoj zgradi imaju površinu oko 29-33m2 nalaze se u glavnoj zgradi i imaju sve iste sadržaje kao i club sobe, samo imaju Wi-Fi internet. Junior suite ima površinu oko 38m2, može biti u glavnoj zgradi ili u bungalovima, sastoji se od 2 odvojene sobe, u jednoj sobi je francuski ležaj dok su u drugoj sobi 2 sofe koje se mogu koristiti kao kreveti. Junior suite u bungalovima je površine 40m2 i nema Wi-Fi internet. Dodatni troškovi su mogući za korišćenje telefona, kao i room service usluge.

Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina između 00:00-01:00 u glavnom restoranu “Myndos” (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima 4 à la carte restorana (riblji” The Oceania Restaurant ” , turski ” Sultan Restaurant ” , italijanski ” La Perla Restaurant ” i “Ela Lounge”) i nekoliko barova (Lobby bar, Coffee Corner, Arena pool bar, Central snack bar, Sultan snack bar, VIP Beach i VIP pier Cabana). U koncept usluge su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glavnom restoranu, kao i užina i poslastice u određeno vreme na određenim mestima unutar hotelskog kompleksa. Usluga à la carte restorana je besplatna jedanput tokom boravka od minimum 7 noći uz obaveznu prethodnu rezervaciju. Uz posebnu doplatu su à la carte restorani, premium pića, sveže ceđeni sokovi, usluga VIP Beach i VIP pier Cabane i ostalo van koncepta.

Gostima hotela su dostupni fotograf, prodavnice rent-a-car, suvenirnica, lekar, frizer, menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, konferencijske sale, uz određene, dodatne troškove..

Gosti hotela mogu uživati u sledećim sadržajima: 3 otvorena bazena od kojih jedan ima 3 tobogana (1 je za odrasle), 1 zatvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni dečiji bazen, svakodnevne animacije, muzika uživo, žurke na plaži, diskoteka, zatvoreni tereni za odbojku, košarku i tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, mini fudbal, vaterpolo, boćanje, gimnastiku u vodi, pikado, fitness. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela i ograničene je brzine i protoka. Dodatni troškovi se podrazumevaju ukoliko vam je potrebna teniska oprema, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, internet cafe, soba sa igrama, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Od sadržaja za opuštanje i uživanjue, u koncept su uključeni tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, dok se masaže, tretmani lica i tela, meditacija i ostalo van koncepta doplaćuju. Spa centar zauzima prostor od 2.500m2.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

U ponudi agencije "1 A Travel" nalaze se i brojni drugi hoteli u Bodrumu, kao i duž čitave Antalijske obale. Turska je pokrivena širokom ponudom. Tradicionalno dobra destinacija, sa tradicionalno dobrim hotelima je Hurgada, kao i niz godina unazad.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja