• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz Mastercard ostvarite 25% povoljniji smeštaj u urbanoj oazi Hotela Zonar Zagreb

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popust važi za smeštaj u sobama i apartmanima Hotela Zonar do 29. novembra ove godine

  • 0
Hotel Zonar Zagreb Foto: Promo/ Danijel Berković

Planirate li da posetite glavni grad, tražite predah na putu do mora ili ste se samo nenadano našli u Zagrebu? Hotelska kompanija Maistra i Mastercard za vas imaju posebnu ponudu: 25% popusta na smeštaj u Hotelu Zonar Zagreb za boravke do 29. novembra ove godine. Sve što treba da uradite je da rezervišete smeštaj na veb-stranici i plaćanje izvršite u hotelu Zonar sa svojom Mastercard karticom.

Hotel Zonar nudi savršen spoj modernog luksuza i gradskog života. Smešten u širem centru Zagreba, Zonar je idealan za sve one koji planiraju da istražuju hrvatsku metropolu i njenu okolinu zbog blizine izlaza na autoput Ovaj hotel je zamišljen kao urbana oaza koja okuplja goste različitih profila. Za profesionalne sportiste to je mesto rekreacije i aktivnog odmora, poslovne ljude privlače njeni prostori za konferencije i rad, a svetske putnike i one koji žele predah bogata ponuda različitih sadržaja i aktivnosti.

Sa 285 pažljivo dizajniranih soba i apartmana, hotel nudi vrhunski komfor, a svaki posetilac će u nizu usluga pronaći nešto za sebe. Kao gosti Hotela Zonar možete da uživate u specijalitetima za doručak i večeru, u Skin2Skin cool baru gde goste zabavlja DJ, a u prostoru se organizuju i kvizovi, eventi te mini koncerti. Bazen na krovu hotela i Cherry pop bar savršeno su mesto za opuštanje uz koktel i jedinstveni panoramski pogled na Zagreb.

Za one koji ostaju aktivni i na odmoru, Zonar nudi niz sportskih sadržaja i aktivnosti, od kojih se izdvaja potpuno opremljen fitness studio Cheeky Buns. Zahvaljujući visokokvalitetnoj usluzi i brojnim sadržajima Zonar se nameće kao jedna od najatraktivnijih destinacija u Zagrebu.

Navedeni popust na smeštaj u Hotelu Zonar Zagreb važi za boravke do 29. novembra 2024., izuzev black-out datuma, a obračunava se isključivo na iznos smeštaja prilikom plaćanja računa u samom hotelu, dok se ostale usluge redovno naplaćuju.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja