• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Last Minute ponude za savršeni odmor u grčkim hotelima, Travelland agencija dostupna je i nedeljom!

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ne dozvolite da vam leto prođe bez odlaska na more. Rezervišite već danas svoje mesto na plaži, ali pre svega u hotelu, jer u jeku letnje sezone nije tako lako naći povoljan a kvalitetan smeštaj

  • 0
Travelland Foto: Promo/ Travelland

Bilo da sanjate o mirnom kutku za opuštanje ili avanturističkom odmoru punom aktivnosti, neki od grčkih hotela iz ponude agencije "Travelland" će vam obezbedite sve to, i mnogo više od očekivanog. Uz bogato iskustvo i posvećenost kvalitetu, "Travelland" se izdvaja kao pouzdan partner u planiranju savršenog odmora.

A na jedan baš takav, savršen porodični odmor možete računati ukoliko se odlučite za boravak u hotelu Sun Beach Agia Triada 4*. Hotel se nalazi u mirnom mestu Agia Triada, udaljen samo 30 km od centra Soluna, a na samo 150m od plaže. Nudi širok spektar sadržaja za udoban i opuštajući boravak. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera), samoposluživanje. A dodatni benefit je besplatan smeštaj u određenim sobama za dvoje dece u pratnji dve punoplatežne osobe.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Ekskluzivne cene sa popustom od 40% možete naći za hotel Cora Hotel & Spa 5*. Ovaj pravi "raj" mira smešten je ispred tirkiznih voda plaže Afitos na poluostrvu Halkidiki. Hotel je renoviran i sastoji se od više zgrada, pružajući svojim gostima udobnost i savremeni ambijent. Namenjen je samo odraslima (ali i deca starija od 12 godina plaćaju cenu kao odrasle osobe).

Ne propustite priliku da se opustite u luksuzu i otkrijete sve što podnožje legendarne planine Olimp ima da ponudi. Upravo tamo možete boraviti u hotelu Dion Palace 5*, smeštenom u veličanstvenim baštama, u mirnom kraju. Ovaj luksuzni hotelski kompleks pruža vrhunsku udobnost i nezaboravno iskustvo tokom cele godine. Sa 196 prostranih i elegantno uređenih soba i apartmana, savršeno je mesto za opuštanje i uživanje u svim pogodnostima koje nudi. Cene boravka u hotelu sada su snižene za 20%.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Smešten uz plažu sa belim peskom u Solunskom zalivu uz uslugu polupansiona i sa popustom od 37% na cene boravka, Hotel Kassandra Mare 4* može biti vaš izbor ovog leta. Porodice sa decom će obradovati informacija da je za dvoje dece besplatan smeštaj u porodičnoj sobi.

Kada je reč o popularnoj All inclusive usluzi, koju većina preferira pri izboru hotelskog smeštaja, ova dva hotela sa četiri zvezdice svakako će se naći među top pet preporuka: Hotel Delphi Beach 4* i Hotel Porto Rio 4*.

Hotel Delphi Beach 4*se nalazi na obali mora, 2,5 km od ribarskog sela Erateini između Galaksidija i Nafpaktosa, dok se hotel Porto Rio 4* nalazi na kratkoj udaljenosti severoistočno od grada Patre, blizu mora, sa pogledom na Jonsko i Korintsko more (na cene je odobren popust od 10%).

Travelland Foto: Promo/ Travelland

POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM!

Na severozapadnom delu poluostrva Kasandra u Sani regiji, smešten je i hotel Simantro Resort 5* koji raspolaže sa 346 renoviranih soba sa pogledom na more, baštu ili bazen. Plaža okružena borovom šumom, udaljena je samo 200 metara, a bogat i raznovrstan hotelski sadržaj zadovoljiće različite ukuse i potrebe svih gostiju. Cene boravka u hotelu sada su snižene za 30%.

Još jedan hotel nudi uslugu polupansiona po ceni noćenja sa doručkom. U pitanju je renovirani hotel sa sjajnim pogledom na more koji oduzima dahHotel Santa Beach 5*. Nalazi se na samoj plaži u blizini Soluna, u mestu Agia Triada. Cene boravka u hotelu snižene su za 25%.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Spremite se za nezaboravno letovanje gde svaki član porodice može pronaći nešto za sebe!

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za septembar po astrologu Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja