• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preksinoć "Brena", sinoć Jovan Perišić! Nova Varoš krcata!

Vreme čitanja: oko 1 min.

I turisti i lokalci uživaju

  • 0
festival Foto: Shutterstock

Gradić pod Zlatarom, u danima "Zlatarfesta", prepun je ljudi, što turista, što meštana, a preksinoć na koncertu Lepe Brene, sve je vrvelo od naroda, pevala je publika, muzičari, pa je atmosfera bila po svačijem ukusu, tako je bilo i sinoć na koncertu Jovana Perišića.

Nova Varoš ovih dana bogata je različitim sadržajima, kulturnim, sportskim, i muzičkim manifestacijama, pa su večeri u ovom gradu prepune omladine, i ljudi sa svih strana.

Tako je bilo i poslednje dve noći. Do kasno su pevale poznate zvezde, a sa njima i svi koji su bili prisutni.

- Veče je predivno, veselo, oduševili su me kako pevaju muzičari, instrumentalisti kako sviraju, a devojke i vokali prate, bilo je divno - rekla nam je Milica iz Užica.

Gostima Nove Varoši srdačnu dobrodošlicu, a građanima ove opštine da budu dobri domaćini, poželeo je predsednik opštine dr Branko Bjelić. Na otvaranju manifestacije svirao je trubački orkestar Ivana Đenadića, dok je koncert balkanske folk dive Lepe Brene počeo uz vatromet.

Na sinoćnjem koncertu Jovana Perišića, Trg vojvode Petra Bojovića, bio je prepun, a velika posećenost očekuje se i večeras na koncertu muzičke grupe "Karber".

(B.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Topalko pokazao rodno mesto, pa prizorom rastužio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja