• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Grčka do kraja oktobra sa Travellandom! Najpovoljniji hoteli - radimo i nedeljom

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Kako temperature rastu, vreli letnji dani sve više nas podsećaju na potrebu da se osvežimo, opustimo i pobegnemo od svakodnevnog stresa. Kada se traži idealno rešenje, odlazak na more neizostavno dolazi na prvo mesto

  • 0
Travelland Foto: Promo/ Travelland

Za sve one koji još nisu iskoristili svoj letnji odmor, sjajna vest je da još uvek nije kasno. Leto u Grčkoj traje sve do kraja oktobra, pružajući vam priliku da uživate u suncu, moru i prelepim pejzažima i nakon vrhunca sezone.

Iskoristite jedinstvenu priliku i produžite svoje leto na najlepšim grčkim plažama uz atraktivne i povoljne aranžmane iz bogate ponude agencije "Travelland". Bez obzira na to da li tražite udobnost i pristupačnost hotela sa 3 zvezdice, luksuz i eleganciju hotela sa 4 zvezdice, ili vrhunski komfor i prestiž hotela sa 5 zvezdica, "Travelland" ima savršenu ponudu koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Nekoliko hotela iz ponude agencije posebno izdvajamo kao tople preporuke. Rezervacije svog mesta možete izvršiti i tokom predstojećeg vikenda, jer "Travelland" radi i nedeljom, pružajući vam dodatnu fleksibilnost.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Smešten uz obalu u slikovitom selu Agia Paraskevi, hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5* se savršeno uklapa u okruženje prepuno blistavih pejzaža, kristalnih voda i šumovitih predela. Cena boravka u hotelu tokom leta sada je prava ekskluziva – na POPUSTU je do čak 55%. Hotel je idealan za porodično druženje i zabavu pod suncem jer poseduje neodoljivi akva park za decu. Dok mališani uživaju u vožnji niz tobogane, odrasli se mogu opustiti uz osvežavajuće napitke pored bazena. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, pružajući gostima sve što im je potrebno za savršen odmor.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort 5* se nalazi u zapadnom delu poluostrva Sitonija, na sopstvenoj peščanoj plaži. Spa centar hotela Ammoa je mesto gde se telo i duša revitaliziraju. Gosti mogu uživati u širokom spektru tretmana. Doživite savršen spoj izvanrednih sadržaja i beskonačnih mogućnosti za uživanje do kraja letnje sezone. Iskoristite i aktuelnu akciju polupansiona po ceni noćenja sa doručkom.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Dragulj u srcu prirode - Uronjen u prirodnu raskoš, Porto Carras Meliton 5* pruža savršen sklad između luksuza i prirodne harmonije. Ovaj luksuzni hotel nalazi se na predivnom poluostrvu Sitonija, na svega 2 km od šarmantnog grada Neos Marmaras. Smešten je na samoj peščanoj plaži što doprinosi kompletnom ugođaju i stvara nezaboravan doživljaj. Usluga u hotelu je polupansionska ili se pak možete odlučiti za All inclusive.

Hotel Alexandros Palace 5* nudi popust do 25% za savršen porodični odmor. Smešten na veličanstvenoj zelenoj lokaciji, samo 200 metara od prelepe plaže, ovaj luksuzni hotel pruža sve što vam je potrebno za nezaboravan boravak. Bogat i raznovrstan sadržaj hotela garantuje da vam neće biti dosadno tokom boravka. Uživajte u vrhunskim bazenima, spa centrima, restoranima, sportskim aktivnostima i animacijama za decu.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Koncept, pristup i atmosfera kao kod kuće čine da se stotine porodica vraćaju iz godine u godinu hotelu Hotel Cronwell Platamon Resort 5*. Hotel se nalazi na samoj plaži, između Nei Porija i Platamona. Poznat je po svom impresivnom Splash Parku. Gosti se iznova vraćaju ne samo zbog vrhunskih sadržaja za zabavu i opuštanje, već i zbog pažljivo osmišljenog ambijenta koji garantuje nezaboravne trenutke za celu porodicu.

Hotel Kassandra Mare 4* - smešten je uz plažu sa belim peskom u Solunskom zalivu. Udaljen je 16 km od zaštićenih šuma Eli Neas Fokajas i 5 km od sela Nea Potidea. Uz popuste na cene boravka, iskoristite mogućnost besplatnog smeštaja za dvoje dece do 12 godina u family sobi. Usluga u hotelu je polupansionska (obroci se služe po principu švedskog stola).

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Na samoj obali, u blizini parka u Haniotiju, hotel Hanioti Grand Otel 4* nudi doživljaj urbanog okruženja i toplinu južnog mora. Ovaj hotel predstavlja savršenu kombinaciju modernog komfora, izvanredne usluge i autentičnog grčkog šarma. Sa popustom do 32% na cene boravka, sigurno će privući vašu pažnju. Usluga u hotelu je polupansionska (obroci se služe po principu švedskog stola).

Hotel Porto Rio 4* se nalazi na idealnoj lokaciji, na kratkoj udaljenost severoistočno od živopisnog grada Patre, neposredno uz obalu mora. Ovaj prelepi hotel pruža gostima spektakularan pogled na plavetnilo Jonskog i Korintskog mora. Usluga u hotelu je All Inclusive, a računajte i na snižene cene boravka za 10%.

Travelland Foto: Promo/ Travelland

Smestivši se na izvanrednoj lokaciji, tik uz glavni put koji spaja Hanioti i Pefkohori, Hanioti hotel Grand Victoria 3* se ističe kao skromno, ali šarmantno utočište koje obiluje raznim mogućnostima. Ovaj hotel zauzima povoljan položaj na istočnom delu poluostrva Kassandra, samo 500 metara udaljen od centra živopisnog mesta Hanioti i na svega 350 metara od prelepe peščane plaže. Usluga u hotelu je polupansionska. Aktuelan je popust do 30% za boravak do kraja leta.

Iskoristite priliku da bez žurbe izaberete svoje savršeno letovalište i osigurate mesto u jednom od najboljih grčkih hotela! Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vetar zategao široku haljinu i pokazao divan stomak Marije Kilibarde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja