• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Noć puna emocija i sjajne energije obeležila je sedmu BOR Fiestu na Zlatiboru

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Bor by Karisma Foto: Tatjana Damjanović

Zvuci vanvremenskih hitova „Bamboleo“, „Volare“, „Đelem Đelem“, obeležili su vikend za nama na Zlatiboru u spektakularnom ambijentu kompleksa BOR by Karisma! Sada već tradicionalna, sedma po redu BOR Fiesta, i ove godine okupila je rekordan broj ljubitelja vrhunskih ukusa i zabave, potvrđujući zašto je jedna od najatraktivnijih i najposećenijih manifestacija na najlepšoj planini u Srbiji, ali i šire.

Pod temom „Gipsy Nights“, gosti su uživali u nezaboravnoj atmosferi koju su doneli popularni bendovi Ethno Fuel i Stubovi Pop Kulture, svojim energičnim nastupima i autentičnim interpretacijama romske muzike. Posetioci su igrali i pevali do kasno u noć, očarani jedinstvenim spojem muzike, kulture i zabave koja je probudila najlepše emocije.

BOR Fiesta je i ove godine okupila vrhunske proizvođače vina, domaće rakije, kraft piva, džina, kao i distributere sokova, vode i kafe iz Srbije i regiona, stvarajući pravi međunarodni festival ukusa i tradicije.

Gosti su uživali i u bogatoj gastronomskoj ponudi restorana Casa de Vinos, uz specijalitete pripremljene za ovu priliku, a gurmanski doživljaj bio je upotpunjen fantastičnim pićima i delikatesima.

Prema rečima organizatora, ovogodišnja BOR Fiesta nadmašila je sva očekivanja, ne samo po broju posetilaca, već i po kvalitetu sadržaja i organizacije, postavljajući nove standarde za naredne godine.

Partneri ovogodišnje manifestacije koji su omogućili da ovaj događaj zablista u punom sjaju bili su Grand Motors, Wiener Städtische, Schweppes, kao i Turistička organizacija Zlatbor.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Pustite dete da plače, to je važno za razvoj": Jelena za Ona.rs o važnosti roditeljskog autoriteta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja