• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Kalinić leti prvom klasom: Pokazala šta nudi luksuzna kabina, a stajling je 2 u 1

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od naših najuspešnijih influenserki zna kako da uživa u komforu, ali i da izgleda "in"

  • 0

Tamara Kalinić je dama koja ne mora ništa da govori - njene fotografije sa prestižnih događaja govore same u ime njenog uspeha.

Srpska influenserka redovno bogati svoj "Instagram" novim fotografija koje su tu ili kao modna inspiracija, ideje za fantastične slike, ali i da pokažu da njen uspeh dostiže holivudske nivoe. Tako, ova influenserka se često nađe na događijima poput prestižnih festivala filmova, dodele nagrada, a i nekoliko puta je blistala pored velikih svetskih imena na venčanjima i proslavama.

Ovoga puta, Tamara se uputila za Njujork, a dug put dao joj je dovoljno vremena da se poigra sa onim što odlično zna - pravljenje estetičnih fotografija. Tako nam je pružila uvid i u to šta njen let čini komfornim, ali i naravno - malo modne inspiracije.

Po zasebnoj kabini, jasno je da je u pitanju luksuzna karta za let prvom klasom. Već na prva dva slajda Tamara pokazuje kako se rasteže u udobnom krevetiću. Ušuškana je u kvalitetnoj posteljini, a već je na sledećoj fotografiji pokazala selfi iz kompletno opremljenog kupatila.

Tuš kabina, peškirići i lepo, veliko ogledalo, samo su neki od detalja koji se primećuju. No, ne možemo da ne pohvalimo i influenserkin stajling. Obukla je udoban komplet, koji je odličan za putovanja. Preko je obukla sako, koji je njenu kombinaciju iz kućne pretvorio u više od "obične i jednostavne". 

Vidi se da i u avionu Tamara ima vremena da brine o svom licu i frizuri, na fotografiji se takođe vidi i maska za podočnjake.

Torbe koje spadaju u ručni prtljag smestila je na poličicu kod ekrana, koji služi za gledanje filmova, praćenje leta i slično. Njena kabina poseduje čak i cveće.

Influenserka je uslikala i nekolik selfija i iskoristila prirodno svetlo koje dobija od przora, a takođe i pokazala da šminka nije njen stil kada putuje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Znamenitosti Rima - put u kolekvu civilizacije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja