• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Niste videli Crveni trg u Moskvi: Pogledajte hotel u Antaliji, pa zamislite nezamislivo letovanje u Kremlju

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana.

  • 0
Hotel A1 Foto: 1A/PR

Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta.

Kremlin Palace 5* je otvoren 2003., a poslednji put je renoviran 2022. godine. Zauzima površinu od 100.000m2 i ima ukupno 875 smeštajnih jedinica rasporedjenih u glavnoj zgradi i blokovima. Pored glavnog restorana hotel poseduje 5 à la carte restorana (meksički, turski, riblji , italijanski i restoran sa specijalitetima sa roštilja ) , 9 barova (Divo lobby bar, Zvezda bar, Arbat bar, Arena bar , Senat disko bar, Spa Vitamin bar, Avrora beach bar, Pushkin kafe bar i Lobby Beer House). Za decu postoji igralište, mini club (4 -12 godina), junior club (13-16 godina), mini disco i dečiji otvoreni (sa 3 tobogana) i zatvoreni bazen.U hotelu je dostupna i usluga čuvanja dece, uz određenu doplatu.

Hotel A1 Foto: 1A/PR

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu, upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje, dok se korišćenje paviljona na plaži mora doplatiti.

Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, telefon, TV, mini bar (dnevno se dopunjuje), fen, Wi-Fi, klima. Standard sobe imaju površinu od oko 23m² . Dublex family sobe imaju površinu od 48m² i sastoje se iz dve sobe. Usluge poput room service, korišćenje telefona i ostalo van koncepta, zahtevaju određene nadoknade.

*Do 31.10.2023 trajaće renoviranje određenih tipova soba, ali radovi neće uticati na odmor gostiju kao i na funkcionisanje ostalih sadržaja hotela.

Usluga u hotelu Kremlin Palace 5* je Ultra All Inclusive (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), obuhvata: doručak, ručak, večera, noćne užine, sladoled, gozleme, užine. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su uključena u koncept kao i pojedina uvozna pića. Plaća se dodatno: à la carte restorani (jednom u toku boravka gosti mogu uživati besplatno u nekom od restorana, uz prethodnu rezervaciju) i sve ostalo van koncepta.

Fax, servis za pranje i peglanje veša, lekar, frizer, market.

Hotel ima otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji zatvoreni i otvoreni bazen (sa tri tobogana). Za goste hotela organizuju se razne dnevne i večernje animacije, muzika uživo. Uz doplatu se mogu koristiti časovi tenisa i osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Kremlin Palace 5* nudi i usluge wellnes & spa centra, u okviru kojeg su tursko kupatilo, sauna i fitness centar besplatni, dok se Spa i svi tretmani doplaćuju dodatno.

Peščane plaže vas očekuju i na drugim destinacijama iz ponude – Tunis ili Egipat. Ukoliko volite nešto drugačije doživljaje kupanja, u ponudi je i Bodrum sa ništa manje atraktivnom bojom mora i takođe, sjajnim hotelima. Za sve navedene opcije, možete uraditi online rezervaciju, a za neophodne informacije i dodatna pitanja, na raspolaganju je call centar 011 655 78 00.

(Ona,rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Znamenitosti Rima - put u kolekvu civilizacije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja