• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumci Marina Ćosić i Luka Raco zajedno na italijanskoj obali, a evo ko im je još pravio društvo!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Amalfi obala važi za jednu od najšarmantnijih i najromantičnijih obala Italije, smeštena na granici dva kontinenta: Evrope i Afrike

  • 0
Influenseri Malfy džin Foto: Privatna arhiva

Zbog svoje lepote, baš ona, ponovo je privukla poznate iz Srbije i Crne Gore. Odabrano društvo – glumci Marina Ćosić i Luka Raco, modni fotograf Miloš Nadaždin, kao i influenserke Ivana Čuljak i Sandra Mitrović, svojim živopisnim objavama na Instagramu zaintrigirali su proteklih dana brojne pratioce. Popularno rečeno, prenosimo vam sve highlights-e i zanimljivosti sa ovog putovanja.

#U SRCU AMALFI OBALE

Krenimo redom. Poznate ličnosti i influenseri bili su smešteni na ekskluzivnoj lokaciji, u srcu Amalfi obale. Doživeli su pravi Malfy experience u autentičnoj mediteranskoj vili koja je na najbolji način približila La Dolce Vita životni stil po kom su prepoznatljivi Italijani, ali i zabavni i šareni svet Malfy džina. Na objavama je bilo primetno ono po čemu je Amalfi obala karakteristična, kaskade, terase i prelep pogled na more, u kom su uživali od svitanja do zalaska sunca.

# ULOGA KOKTEL, ALI I PICA MAJSTORA!

Ono što je bilo posebno zanimljivo tokom putovanja je to što su se mnogi prvi put oprobali u nekim novim ulogama. Tako su jedan dan bili u ulozi koktel majstora, dok su već drugog pravili prepoznatljiva italijanska jela – njoke, picu, parmiđanu.

-Bio sam u raznim ulogama, ali su one od mene zahtevale učenje scenarija, ovaj put su zahtevale veštine. Mislim da sam se dobro snašao, zaista sam uživao i ono šta je najvažnije - svi smo se dobro zabavili i naučili nešto novo. Jedva čekam da za svoje prijatelje napravim neko italijansko jelo i moje omiljene koktele sa Malfy džinom - rekao je glumac Luka Raco.

Smeh, atmosferu i sve nezaboravne momente koji su dokazali koliko je ova ekipa uživala dočarao je fotograf Miloš Nadaždin.

-Lepo je snimati spotove i biti u studiju, ali fotografisati ljude na ovako inspirativnoj lokaciji, bilo je pravo uživanje - ističe Nadaždin.

# KRSTARENJE OBALOM

Možda i najveći highlight ovog putovanja bilo je neverovatno iskustvo u vidu plovidbe duž obale, a koje su svi opisali kao nezaboravno. Pružena im je prilika da istraže i osvoje najlepše predele Amalfi obale, a sve uz degustaciju Malfy džin koktela koji su savršeno upotpunili njihovu avanturističku priču.

Osim turističkih lepota ovog dela Italije, poznate ličnosti i influenseri saznali su i više detalja o brendu Malfy, koji je krajem prošle godine stigao na tržište Srbije u četiri ukusa – grejpfrut (Malfy Gin Rosa), limun (Malfy con Limone), narandža (Malfy con Arancia) i Malfy Originale.

I dok su poznate ličnosti uživale u Amalfi obali, vreme je da podsetimo, da su i Beograđani od maja ove godine dobili parče Italije i njen autentični duh u vidu Amalfi terrazze na Kosančićevom vencu! Posle niza sjajnih događaja koji su tada organizovani na ovoj terasi neverovatan pogled, prepoznatljive tirkizno bele kolonade i posebno kreirana ostrva za sedenje ostala su kao nasleđe svim Beograđanima i posetiocima našeg glavnog grada koji i dalje mogu uživati u ovoj umetničkoj postavci.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja