• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

ODLUČITE SE ZA OVU DESTINACIJU: Čeka vas septembarski odmor u bojama korala i morskog sveta Crvenog mora

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

  • 0
1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Radisson Marina Port Galib 5* nalazi se na oko 7km od aerodroma Marsa Alam i oko 215km od aerodroma u Hurgadi.

Hotel je smešten u najlepšem delu obale Crvenog mora i nudi jedinstvenu priliku za beg od svakodnevnice. Može se pohvaliti dobrom lokacijom u blizini čuvenog šetališta ove regije Port Ghalib. Resort raspolaže ukupno sa 267 smeštajnih jedinica nekoliko restorana i barova gde gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi. Za najmlađe postoji dečiji klub (od 3 do 12 godina).Dodaatni troškovi posteje za korišćenje usluge čuvanja dece i ostalo van koncepta.

Radisson Marina Port Galib 5* ima svoju peščanu plažu (postoji i deo sa koralima za ronjenje) koja je udaljena od hotela 300m kao i bar na plaži koji služi užinu i piće u toku dana. Do plaže je obezbeđen shuttle bus koji je besplatan za gosta hotela.

Ležaljke, suncobrani i peškiri se dodatno ne plaćaju.

Smeštajne jedinice imaju LED TV, fen za kosu, mini bar, sef, telefon, Wi – fi. Standard sobe su površine 32m², mogu imati pogled na baštu ili promenadu, u sobi je francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Ovaj tip sobe nema terasu. Superior sobe su površine 38m², mogu imati pogled na bazen, u sobi je francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i deo za sedenje, imaju terasu ili balkon. Family sobe su površine 48m² i mogu imati pogled na baštu ili bazen, sastoje se iz odvojene sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom. Sobe mogu biti sa i bez balkona. Dodatna doplata je potrebna za room service, telefon i ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu je Hard All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera na upit (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – La Brasserie i dva à la carte restorana – Filini (mediteranska kuhinja) i Arabesque (egipatska kuhinja). Gostima su raspolaganju barovi – Lobby, Marina beach, Pool, Aqua Park bar kao i snack bar na plaži. Dodatno se plaća: à la carte restorani, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Radisson Marina Port Galib 5* u okviru svog poseda ima i frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša, doktora, apoteku i prodavnice. Ove usluge se plaćaju prema cenovniku i nisu uključene u koncept.

Hotel ima 4 bazena (Oasis se greje tokom zimskog perioda) od kojih su dva u delu sa Aqua parkom. U sklopu aqua parka postoje 4 tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu. Od ostalih sadržaja hotel ima teretanu, stoni tenis, fudbalski teren, teniski teren kao i razne dnevne i večernje animacija. Wi-fi je dostupan u celom hotelu. Doplate su predviđene za: kuglana, soba za igrice, bilijar, sportovi na vodi, oprema za tenis, osvetljenje terena i ostalo van koncepta.

U sklopu Spa centra nalazi se sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo i sobe za masažu, a možete se raspitati za cene pojedinih usluga na licu mesta, kao i da li su određene usluge uključene u koncept.

Možda ste Hurgadu obišli uzduž i popreko, ali i dalje želite da svoj letnji odmor provedete na obali Crvenog mora, pa je ovaj, ili neki drugi hotel iz ponude za ovo mesto, idealna ideja za odmor pred vama. Ko još nije nikada bio u Hurgadi, to svakako treba pod hitno da ispravi. Čim odaberete destinaciju i hotel po svojoj meri, možete i samostalno uraditi online rezervaciju. Za bilo koji vid pomoći, pozovite call centar na broj 011 655 78 00.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Monja Bubonja (Dereta): Preduzetnički duh mojih roditelja je jako uticao na mene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja