• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sa Travellandom u evropske metropole po najboljim cenama! Avionom od 311€ za Pariz, Barselonu, Maltu, Lisabon

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jesen donosi poseban šarm evropskim metropolama, kada njihova lepota dolazi do izražaja u opuštenijem, prijatnijem ambijentu – bez letnjih gužvi i vrućina

  • 0
Pariz, Malta, Lisabon Foto: Pixabay

Ovo je idealno vreme da istražite predivne gradove i uživate u njihovim kulturnim, istorijskim i gastronomskim blagodatima. Za vas smo pronašli najbolje aranžmane na jednom mestu, kako biste bezbrižno planirali savršeno jesenje putovanje!

Oktobar je idealan mesec za putovanja, kada evropski gradovi oduševljavaju prijatnim vremenskim uslovima, bogatom kulturnom ponudom i posebnim atmosferama. Od šarmantnih ulica Pariza i sunčanog Lisabona, preko idiličnih pejzaža Malte, do vibrirajućeg noćnog života Barselone – sada je idealno vreme za istraživanje najlepših evropskih destinacija. Uz atraktivne cene paket aranžmana, sada je pravi trenutak da rezervišete svoje putovanje i uživate u magiji evropskih metropola.

Ukoliko niste imali priliku do sada da budete u Parizu, agencija "Travelland" je spremila svim ljubiteljima ovog grada avionski paket aranžman na 3 noćenja po ceni od 389 evra sa polascima već od 2. oktobra. Pariz, čuveni "grad svetlosti", jedna je od najposećenijih evropskih metropola – ne propustite priliku da i vi budete deo te magije! Naredni termini avio polazaka sa tri noćenja u Parizu koji su vam na raspolaganju su: 02.10 - 06.10 i 09.10 - 13.10, ali i za praznik Dan primirja 08.11 – 11.11. Boravak od 4 noćenja možete rezervisati po najnižoj ceni od 435 evra i to za polaske: 2; 9; 17; 26. oktobar ali za 8. i 11. novembar.

Grad Pariz Foto: Shutterstock

Barselona, sa svojim prelepim mediteranskim obalama i dinamičnim noćnim životom, očarava na svakom koraku. Sada imate priliku da posetite ovaj fascinantni grad po ceni od 349 evra za aranžman od 4 dana i 3 noćenja. Avio polasci koji su na raspolaganju su : 3; 4; 6. i 13. oktobar. ali polasci za Dan primirja 8; 10. i 11. novembar.

Prijatne, blage temperature u oktobru omogućavaju uživanje na prelepim plažama Malte, dok odsustvo letnjih gužvi stvara savršenu atmosferu za mirno istraživanje čarobnih gradova poput Valete i Mdinе. Ovaj period je idealan za otkrivanje bogate istorije, jedinstvene arhitekture i slikovitih pejzaža Malte, što je čini savršenim izborom za vaše jesenje putovanje. U agenciji "Travelland" spremni su avionski aranžmana na 5 noćenja po najnižoj ceni od 311 evra po osobi (termin 05.10-10.10.). Hotel za svaku preporuku je hotel Coral 3* koji je malteškog lanca Canifor Hotel & Apartments i pruža dodatne usluge poput menjačnice, usluga čuvanja dece i iznajmljivanja automobila. Sa svim ovim sadržajima i uslugama, Coral Hotel je idealan izbor za različite tipove gostiju, uključujući porodice i parove.

Impresivan spektar sadržaja uključujući unutrašnji i spoljašnji bazen, kao i krovnu terasu sa đakuzijem, pružajući gostima razne opcije za opuštanje i uživanje nudi Hotel Bella Vista 4*.

Za one koji traže opuštanje, beauty centar nudi širok spektar tretmana i masaža. U restoranu se služe mediteranska i švajcarska jela za doručak, ručak i večeru, sve u formi bifea.

Valletta, the capital of Malta Foto: Shutterstock

Oktobar je idealno vreme za istraživanje fascinantnog grada kao što je Lisabon. Uz svoje blage temperature, zlatne plaže i vedro nebo, Lisabon je savršena destinacija za sve one koji žele da se prisete leta i istraže čari grada bogatog istorijom, kulturom i neverovatnim pogledima. Još malo slobodnih mesta na avionu je ostalo za paket aranžman na 3 noćenja sa polaskom 12.10. po ceni od 429 evra. Ako planirate putovanje za vreme praznika povodom Dana primirja, na raspolaganju su vam atraktivni aranžmani sa polaskom 8. novembra.

gradovi sveta Foto: Pixabay

Na linku METROPOLE možete pronaći široku ponudu evropskih destinacija, uključujući Italiju, Francusku, Češku, Poljsku, Grčku, Nemačku, Tursku, Mađarsku… Iskoristite priliku da putujete tokom predstojećeg praznika povodom Dana primirja i uživate u nezaboravnom iskustvu!

Za više detalja obratite se u poslovnici agencije radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probali smo venčanicu sa Temu-a za 2.700 dinara: Možemo li izgledati skupo, ako "prođemo" jeftino?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja