• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jesenji beg od realnosti: Osvojite avio karte za svetske destinacije

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jesen je idealno doba za avanture i putovanja – bilo da tražite mir u zlatnim pejzažima prirode, ogrnuti šalom i ušuškani u cozy atmosferi velikih gradova Evrope i sveta, ili da sanjate o večnom letu na egzotičnim destinacijama poput Tajlanda i Maldiva

  • 0

Ovo godišnje doba nudi bezbroj opcija za savršen beg od svakodnevice, a uz omiljeni ritual ispijanja Jacobs kafe, vaša jesen može postati još uzbudljivija uz veliku nagradnu igru pod nazivom "OSVOJI PUTOVANJE SVAKI DAN".

Jacobs Foto: Promo/ Jacobs

U okviru ove nagradne igre imate priliku da svaki dan osvojite dve avio karte za putovanje iz snova. Sada je savršen trenutak da započnete svoju sledeću avanturu, a destinacije nagradne igre uključuju Njujork, Pariz, Tokio, Amsterdam, Tajland, Maldive, London, Buenos Aires, Atinu, Madrid, Kopenhagen, Rim, Valensiju, Milano i Tivat.

Sve što je potrebno je da kupite bilo koju Jacobs kafu u minimalnom iznosu od 899 dinara do 30. oktobra. Nakon toga se prijavljujete za dnevno izvlačenje slanjem PFR broja sa računa putem SMS-a na 4015 ili putem Jacobs putovanja sajta. Svakog dana izvlače se dve avio karte za jednu destinaciju - svaki novi dan, nova šansa za osvajanje nezaboravnog putovanja.

Jedan od najtežih izbora je izabrati najbolju destinaciju, ukusi su različiti a zavisi i od sezone. Možda najviše zavisi od toga sa kim putuješ? Nezavisno od toga da li ste ljubitelj istraživanja urbanih metropola kao što je Njujork ili se više pronalazite u opuštanju na predivnim sunčanim plažama Tajlanda, svaki gutljaj vaše Jacobs kafe je korak bliže ka ostvarenju te želje. Uživanje u kafi postaje inspiracija za avanture, a putovanja o kojima sanjate mogu postati stvarnost. Šta čekate? Spremite kafu i pakujte kofere.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja