• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

SAMO ZA AVANTURISTE: Otkrijte tajne Beograda uz Heineken® (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Heineken® poziva sve da se upuste u avanturu i otkriju svoj grad sa „Cities of the world“ kampanjom

  • 0

Heineken® je pokrenuo novu globalnu kampanju „Cities of the world“ koja ima za cilj da inspiriše ljude da izađu iz svojih svakodnevnih rutina otkrivajući tajne svojih gradova. Kampanja obuhvata i novu televizijsku reklamu pod nazivom „Grad“, posvećenu muškarcima sveta koji nastoje da otkriju i prevaziđu svoje granice.

„Grad" je priča o čoveku koji kreće u avanturu kako bi vratio izgubljene vizitkarte prelepoj ženi po imenu Eva. U reklami, svaka kartica otkriva glavnom liku iznenađujuća i skrivena mesta u gradu, podržavajući ideju da pravi svetski muškarac nikada ne bi trebalo da prestane da istražuje svoje urbano okruženje.

TV spot je takođe podsetnik da svaki veliki grad među svojim soliterima i svetlećim reklamama, nudi i beskrajnu avanturu.

- Svesni smo toga da oni koji piju Heineken® prate najaktuelnija dešavanja u svojim gradovima, ali da nekad nisu spremni da odstupe od svoje svakodnevne rutine kako bi istražili neočekivano - rekla je Sofija Eftimovski-Božović, Heineken® brend menadžer i dodala:

- Naš cilj je da ih sa „Cities of the world“ kampanjom inspirišemo da promene svoje ustaljene navike kako bi otkrili i otključali tajne svojih gradova - kaže ona.

U okviru kampanje „Cities of the world“, Heineken® je lansirao i niz specijalno dizajniranih boca limitirane serije, a svaku karakteriše naziv jednog od šest svetskih gradova: Njujork, Šangaj, Berlin, Amsterdam, London i Rio de Žaneiro.

Foto: Promo Foto: Promo

Na našem tržištu Heineken® je lansirao i ekskluzivnu bocu sa nazivom našeg glavnog grada, kao jedne od atraktivnijih i uzbudljivijih destinacija na mapi sveta. Beograd u sebi spaja originalnu zabavu, mističnost i avanturu i time opravdava svoje mesto na prestižnoj listi svetskih metropola.

Od sredine septembra do kraja novembra, najbolji učesnici u kvizu o poznavanju svetskih metropola, na zvaničnoj Heineken® internet stranici imaće mogućnost da, u našoj prestonici, kroz nesvakidašnju avanturu upoznaju šest svetskih gradova.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti